Sari la conținut

Campanie de denigrare la adresa dr. Adina Alberts. „V-am povestit experiența mea”

Campanie de denigrare la adresa dr. Adina Alberts. „V-am povestit experiența mea”.

După ce e a anunțat că s-a infecat cu coronavirus, Adina Alberts a revenit cu un mesaj pe pagina sa de Facebook. Cunoscutul medic estetician a împărtășit admiratorilor săi că este supusă unei companii de denigrare. Pentru că încearcă să împărtășească din experiențele sale.

Este cunoscut faptul că Adina Alberts se implică în mod concret în informarea publicului despre schemele de tratament pentru covid, dar și pentru alte boli. Nevasta lui Viorel Cataramă a vorbit despre simptomele bolii, dar și ce tratament a urmat acasă.

„Sunt penibile încercările unora de a înfiera demersurile mele… Acelea de a vă informa cât mai clar și mai complet despre cum să vă feriți de infecția pandemică. Iar dacă totuși ați contractat boala, cum să vă tratați până vă răspunde medicul de familie sau DSP-ul. Astfel încât să nu pierdeți timp prețios, și boala să nu se agraveze! V-am povestit experiența mea vizavi de această boală. Ce simptome am avut eu și ce medicamente mi-am administrat, cu toate explicațiile de rigoare!
Din păcate aceste eforturi de denigrare vin și din partea unor medici sau medici “în devenire”, care se simt lezați de acțiunile mele! Oare de ce?!

Pentru dvs, dragi colegi, iată mai jos două dintre articolele Codului Deontologic al Medicilor din România, pe care eu le respect cu sfințenie! Voi?!?

ARTICOLUL 8

Obligaţia diligenţei de mijloace

Medicul îşi va dedica întreaga ştiinţă şi pricepere interesului pacientului său şi va depune toată diligenţa pentru a se asigura că decizia luată este corectă, iar pacientul beneficiază de maximum de garanţii în raport cu condiţiile concrete, astfel încât starea sa de sănătate să nu aibă de suferit.

ARTICOLUL 37

Obligaţii referitoare la sănătatea publică

(1) Medicul are obligaţia profesională şi legală să se îngrijească de respectarea regulilor de igienă şi de profilaxie. În acest scop, ori de câte ori are ocazia şi este cazul, el va semnala persoanelor respective responsabilitatea ce le revine acestora faţă de ele însele, dar şi faţă de comunitate şi colectivitate.
(2) Medicul are obligaţia morală de a aduce la cunoştinţă organelor competente orice situaţie de care află şi care reprezintă un pericol pentru sănătatea publică”, este mesajul Adinei Alberts.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel