miercuri, martie 3, 2021

La fiecare 3 secunde un om are nevoie de transfuzie, iar resursele sunt departe de a acoperi nevoile. Cei care vor să își ajute semenii în suferință donând sânge și vor, în același timp, să își verfice starea de sănătate, sunt invitați mâine de Asociaţia BGS pentru Dezastre şi Calamităţi, între 7:30 şi 14:30, la sediul BGS din Str. Cuza Vodă nr.67 sector 4.

În primele 15 ediţii desfășurate în 10 orașe din țară, cu ajutorul voluntarilor, s-au recoltat peste 3000 de unităţi de sânge, ceea ce a contribuit la salvarea a sute de vieți.

Campania este susținută de personalități sportive precum spadasina Ana Maria Brânză, multiplă campioană europeană, dublă campioană mondială și vice campioană olimpică la Beijing, campionul mondial la sabie Tiberiu Dolniceanu și lotul național de sabie.

În afara bucuriei de a fi contribuit la salvarea unei vieți, donarea de sânge este benefică pentru propriul organism întrucât stimuleză producerea de noi globule roşii şi reglează tensiunea arterială.

Fiecare voluntar va beneficia gratuit de un set complet de analize, acces cu prioritate, în caz de urgenţă, la rezervele de sânge ale Institutului Naţional de Transfuzie, dar şi multe alte beneficii.

Mai multe detalii despre campanie și în care poți deveni unul dintre donatori, accesează site-ul:  www.omanadeajutor.ro

Înscrie-te pe pagina de facebook BGS Oficial cu join la evenimentul Intinde o Mana de Ajutor https://www.facebook.com/events/174723362727686/

Ultimele stiri

Parteneri