luni, iunie 27, 2022

Cancer colorectal: Evită ACEASTĂ băutură cu orice preț. Avertismentul experților

Cancerul colorectal este atunci când celulele anormale încep să se înmulțească necontrolat în colon sau în jurul ultimei părți a sistemului digestiv. La fel ca și alte tipuri de această boală, riscurile sale sunt, de asemenea, influențate în mare măsură de ceea ce mănâncă și bea într-o zi.

Te-ar mai interesa: Atenție la liniile din palmă. Voropchievici: ̶...

Cancer colorectal: Evită ACEASTĂ băutură cu orice preț

Potrivit unui nou studiu, publicat în The American Journal of Clinical Nutrition, există o anumită băutură nesănătoasă care ar putea crește riscul de deces din cauza bolii și trebuie evitată la toate costurile. Este vorba despre băuturile dulci.

Experții de la Harvard TH Chan School of Public Health și alte instituții s-au reunit pentru a compara datele din diverse surse pentru a stabili modul în care fructoza obținută din băuturile zaharoase a afectat riscul de deces la pacienții cu cancer colorectal.

Experții au ajuns la concluzia că siropurile de zahăr și aportul total de fructoză au fost asociate cu incidență ridicată și risc de deces din cauza cancerului de colon, în special în stadiile ulterioare ale tumorigenezei.

Te-ar mai interesa: David Popovici s-a întors acasă: Nu sunt obișnuit ...

Zahărul a jucat un rol de amplificare a tumorii în tumorigeneza colorectală.


Pot băuturile dulci să crească riscul de cancer?

Prin urmare, se poate spune că aceste băuturi sunt legate de un risc mai mare de a face cancer de colon proximal, ceea ce înseamnă cancer în prima și partea mijlocie a colonului, și de a muri din această cauză.

În plus, băuturile răcoritoare păreau să aibă un efect de agravare asupra bolii.

Prin urmare, chiar dacă nu îl consumați în mod regulat la vârsta adultă, este recomandat să reduceți aportul pentru a-l reduce pentru o viață mai lungă și mai sănătoasă.

Te-ar mai interesa: Ingredientul care răspândește cancerul în corp. Me...

Cancerul colorectal nu este singura formă de boală care este asociată cu băuturile dulci. Anterior, studiile au arătat că acestea ar putea fi asociate și cu cancerul hepatic, pancreatic și endometrial.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private