vineri, aprilie 16, 2021

Thylane Blondeau a fost supranumită la vârsta de 10 ani drept ”cel mai frumos copil din lume”, iar designerul Jean Paul Gaultier a folosit-o ca model pentru creaţiile sale.

După şase ani, tânăra a intrat

în lumea fashion-ului şi a devenit rapid un model căutat de cele mai mari case de modă din lume.

Acum, Thylane Blondeau a aniversat recent împlinirea a 16 ani, ea devenind între timp imaginea celebrei companii L’Oreal Paris.

Thylane Blondeau s-a născut pe 5 aprilie 2001, fiind fiica fotbalistului Patrick Blondeau şi a fotografei Veronika Loubry.

Şi-a început cariera de model încă de la patru ani, când a fost descoperită pe stradă chiar de designerul Jean Paul Gaultier, potrivit paginii oficiale a acesteia.

Supranumită “viitoarea Kate Moss”, fetiţa a apărut de-a

lungul timpului în cele mai importante publicaţii internationale.

La vârsta de 10 ani, Thylane Blondeau a fost protagonista unui scandal, după ce a apărut pe coperta revistei Vogue, declanşând o adevarată dezbatere internatională: e normal pentru un copil să fie sexualizat într-un asemenea mod şi să interpreteze un rol de adult?

La 3 ani de la scandalul care a adus critici dure revistei Vogue, Thylane Blondeau a apărut pe coperta altei reviste franceze – Jalouse, însă apariţiile ei pe paginile diverselor reviste nu a fost văzută cu ochi buni nici de părinţii din Franta. “Este

prea mica, acesta e un job de adult. E imposibil să apari aşa” sau “Părintii o manipulează şi profită de pe urma ei”, au fost câteva dintre comentariile de pe reţelele de socializare.

Acum, la împlinirea a 16 ani, Thylane a semnat primul ei mare contract, devenind noua ambasadoare a mărcii L’Oreal. Tânăra va apărea în campaniile pentru produse destinate părului, pielii şi de machiaj, începând cu gama Hydra Genius.

Ultimele stiri

Parteneri