joi, decembrie 3, 2020
Parcalabu Liliana

Când dragostea este cel mai important lucru din viaţă chiar şi  o carieră impresionantă devine oarecum secundară. Nu este însă cazul marelui actor francez Alain Delon, pentru că, la el,  dragostea şi filmul au mers mână în mână.

Actor, producător, scenarist şi regizor, Alain Delon  vorbeşte deschis despre dragostea lui pentru femei, care au fost, spune chiar el, resortul ce i-a dat imbold pentru a ajunge cel de azi. Un actor mare cu un magnetism incredibil.

În aproape toate declarațiile făcute de-a lungul timpului, Delon și-a exprimat fără echivoc sentimentele, afirmând că s-a născut pentru a iubi o femeie și pentru a-i face curte.

Cariera sa a gravitat în jurul femeilor, Alain Delon mărturisind, nu o dată, că a ajuns actor printr-un „accident”, fiind împins spre acest destin după ce ele s-au îndrăgostit de el.

„Vreau să văd atunci în ochii acestor femei că sunt cel mai frumos, cel mai mare, cel mai puternic şi de asta devin actor“, a explicat el.

Alain Delon nu și-a jucat rolurile, ci le-a trăit şi totuşi nu filmele sunt cel mai important lucru pentru el, ci dragostea.

Dragostea este lucrul cel mai important în viaţă, care mă interesează cel mai mult, a declarat actorul francez la proiecţia filmului său “Afacerea Pigot”, anul trecut, la Cluj-Napoca.

În 2013, într-o emisiune TV, când tocmai fusese aprobată legea privind căsătoria între persoane de același sex, Alain Delon a împărţit Franţa în două.

Împotriva acestui act normativ, actorul a afirmat totuşi că nu are nimic împotriva persoanelor gay, reiterând şi cu acel prilej că bărbații sunt „făcuți pentru a iubi femeile”.

Nefiind de acord cu legea care dă dreptul homosexualilor de a adopta copii, Delon a mărturisit:

”Acum mi se tot spune că trebuie să mă adaptez să trăiesc în aceste timpuri. Dar nu pot să mă simt bine într-o epocă ce banalizează și care este împotriva naturii”.

Delon a strălucit decenii la rând, dar va părăsi această lume întunecat.

„Nu mai există respect, nu mai există cuvânt. Doar banii contează“, a mărturisit el cu prilejul interviului-eveniment dedicat celor şase decenii de carieră şi publicat în numărul special al „Paris Match“.

 

Parteneri