duminică, octombrie 2, 2022

Ondulatorul tău de gene este de pe vremea când erai în liceu? Ne pare rău să îți dăm o veste proastă, dar în afară de produse de machiaj, instrumentele de machiaj pot fi mediul perfect pentru bacterii, care duc la infecții și probleme cu pielea. Iată când este timpul să le înlocuiești

  1. Ondulatorul de gene

Acesta este bine de înlocuit o dată la 6 luni, iar de curățat o dată la 2 săptămâni. Pur și simplu înmoaie un disc de vată în demachiant și sterge bucățile de cauciuc.

Te-ar mai interesa: Ce înseamnă pâine cu etichetă curată? Mihaela Bili...

2. Bureți de machiaj

Bureții sunt ca un mediu primitor pentru bacterii, deoarece rețin umezeala. Folosește șampon pentru copii și apă caldă ca să îi cureți și înlocuiește-i o dată la câteva luni, chiar mai repede, dacă îi folosești zilnic.

3. Pensule pentru curățarea feței

O dată pe săptămână curăță pensulele cu apă și săpun. Înlocuiește capătul pensului o dată la câteva luni.

4. Geanta de machiaj

Dacă îți pui bureții și pensulele fără să le speli în geanta de machiaj, cel mai bine este să o speli de două ori pe săptămână cu un șervețel umed. Praful de la produsele folosite pot atrage bacterii de la mediul călduros și întunecat.

Te-ar mai interesa: Declarații controversate a unui ministru român: „D...

A.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private