sâmbătă, octombrie 1, 2022

Când renunțăm la măști? Premierul Florin Cîțu susține că dacă mergem cât mai mulți să ne vaccinăm, în toamnă putem renunța la purtatul măștii.

Cîțu spune că până la finalul lunii martie în România vor fi vaccinate 2 milioane de persoane, adică 10% din populație.
„În acest weekend vom ajunge la primul million de români vaccinați cu a doua doză. Sunt veștile bune care trebuie să ne facă să respectăm în continuare măsurile de protecție. Dacă mergem cât mai mulți să ne vaccinăm, în toamnă putem renunța la purtatul măștii.
Hai să respectăm noile măsuri, ca să stopăm creșterea numărului de infectări și să îmbunătățim situația din spitale. Depinde doar de noi să revenim la normalitate!”, a scris Cîțu sâmbătă pe Facebook.

Te-ar mai interesa: Schimbări frecvente de dispoziție: 3 deficiențe nu...

Cu două zile în urmă, premierul făcea un apel către români să se înscrie pe listele de așteptare pentru vaccinare, susținând că în prima săptămână din luna aprilie vor putea fi vaccinate 100.000 de persoane pe zi. El spunea că pe lista de așteptare sunt înscrise „doar” 771.663 de persoane.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private