Sari la conținut

Când știi că relația voastră s-a terminat. Semne care prevestesc ruptura

Poate că nu s-a despărțit de tine, însă aceste semne îți dau partenerul/partenera de gol că ceva s-a schimbat între voi și că relația este pe sfârșite.

1. Cine ești?

La începutul relației toate erau bune și frumoase: erați foarte buni prieteni și puteați să vorbiți despre orice. Partenerul era jumătatea ta pe care îl sunai de câteva ori pe zi pentru a vorbi diverse lucruri. Niciun subiect nu era tabu. Acum să vorbești cu el este o tortură

2. S-a zis cu sexul

Dacă nu are chef de sex și îți spune mereu că e obosit, că a avut o zi lungă, că e supărat, iar tu nu îți mai amintești ultima oară când ați făcut sex, atunci se pare că relația chiar este pe sfârșite.

3. Nu mai ai nici orgasm

Nu prea își mai dă silința când este vorba de sex. Orgamsul era modul prin care te conectai cu el, însă acum nu mai ai parte de așa ceva.

4. Sună-mă!

Înainte el îți trimitea mesaje drăguțe și lungi și te suna mai mereu. Acum, trec câteva zile și el nu te sună. În schimbi tu îl cauți și este rece.

5. Romantismul

Înainte el era cel care îți aducea flori și făcea gesturi frumoase. Acum, să îl scoți în oraș este practic imposibil

6. Muncește din greu

Mereu a muncit din greu, însă acum are de lucru mereu, chiar și peste program. Cred că vrea să te evite

7. Uită

Uită toate zilele de naștere, aniversările și sărbătorile. Poate încearcă să îți transmită mesaje cum că nu mai ești în mintea lui

8. Al treilea război mondial

Este normal pentru cupluri să se mai ciondănească, însă dacă sunteți mereu în conflict ceva nu este în regulă

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.