sâmbătă, aprilie 1, 2023

Când vom căpa de pandemie? Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu este optimist în această privință. Pandemia poate fi stopată prin vaccinare, în mai puțin de un an, potrivit ministrului. 

”Este prima dată când avem o şansă reală, o speranţă că, într-un timp definit, cât de cât definit, putem să vorbim despre şase luni, despre nouă luni, am putea să scăpăm de această pandemie.

Te-ar mai interesa: Bacteria periculoasă care face ravagii în rândul c...

Gândiţi-vă cum vedeaţi lucrurile în martie anul trecut! Gândiţi-vă dacă nu cumva în martie anul trecut, sigur, când toţi credeam că o să fie de scurtă durată, dar dacă v-ar fi spus cineva că în iarna următoare o să fie mai rău… Gândiţi-vă cum aţi fi primit atunci vestea că există un vaccin şi că există o scăpare! Nu cumva aţi fi zis: hai să vină mai repede şi hai să facem lucrurile cât mai repede?”, a afirmat ministrul, la un post de TV de Agerpres. 

Până acum, s-au vaccinat, în țara noastră 125.190 de persoane.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private