luni, martie 20, 2023

Care este cel mai eficient tratament pentru caderea parului. S-a aflat care este cel mai eficient tratament pentru caderea parului. Deși nu ați fi crezut, această tehnică practicată în medicină ayurvedică este cea mai eficientă metodă de regenerare a părului. Din nefericire, tehnica este benefică pentru anumite persoane.

Mirela Vescan a mărturisit în cadrul emisiunii Mi-Th influencer, unde este co-realizatoare, care este taina pe care a aflat-o de la un doctor din străinătate legat de podoaba capilară. Ce trebuie să facem pentru a nu ne mai cădea firele de păr.

Te-ar mai interesa: Dr. Adina Alberts: TOP 6 alimente care alungă anxi...

Din păcate, secretul dezvăluit de make-up artist se aplică doar în cazul bărbaților. Trucul constă în realizarea unui masaj la nivelul scalpului la care se folosește din abundență ulei de cocos.


Truc genial pentru bărbați

„Am fost în Sri Lanka, iar acolo, un medic mi-a zis un lucru foarte interesant. El practica medicină ayurvedică. Făcea masaj cu ulei de cocos. Turnau «tone» de ulei de cocos pe tine, în timp ce stăteai pe un pat din lemn, și îți făceau masaj.

Mi-a spus un truc genial pentru bărbați: dacă bărbații și-ar masa scalpul, în fiecare zi, între două și cinci minute, nu le-ar mai cădea niciun fir de păr. Niciodată! Din păcate, la femei lucrurile stau diferit pentru că femeile sunt diferite față de bărbați.

Te-ar mai interesa: Balonarea persistentă este cel mai frecvent semn a...

Mi-a mai spus că la ei în zonă nu există bărbați fără păr. Când albesc, își pun henna și umblă toți așa. E dubios ce vezi acolo, dar am reținut acest lucru”, a spus Mirela Vescan, notează dcnews.ro.

Îngrijirea tenului în sezonul rece

Mirela Vescan, renumita femeie de afaceri, are și câteva sfaturi de îngrijire a tenului în sezonul rece. Hidratarea este extrem de importantă, de aceea trebuie folosită o cremă de față potrivită cu tipul de ten.

Te-ar mai interesa: Mesajul unui fost preot despre postul zilelor noas...

În plus, make-up artistul recomandă o mască hidratantă de 2-3 ori pe săptămână și utilizarea unei creme de protecție solară zilnic. În felul acesta pielea nu va îmbătrâni prematur și vom putea preveni cancerul de piele.

Curățarea tenului cu ajutorul unui demachiant blând sau a unei ape micelare fără alcool este un alt aspect de care trebuie să ținem cont. Mirela Vescan a mai adăugat că exfolierea trebuie făcută de 2 ori pe săptămână.

Te-ar mai interesa: Alimentul care curăță colonul în mod natural și pr...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private