Sari la conținut

Care este partea vulnerabilă a corpului tău, în funcție de data nașterii tale?

Horoscop zilnic
Sursă foto: arhivă Doctorul ZIlei
Horoscop zilnic

Din cuprinsul articolului

Încă o dată, astrologia are ceva să ne spună și să ne surprindă. De ani de zile, această credință ne dezvăluie fapte foarte interesante despre oameni, personalitatea lor, finanțele, dragostea, karma, sănătatea și alte probleme care fac parte din viața lor și care pot fi abordate din semnul lor zodiacal. 

Partea ta vulnerabilă

În acest cadru, astrologia ne invită să descoperim alte semnificații pe care le oferă în funcție de data nașterii noastre. Potrivit acestei credințe, din ziua în care ne naștem aparținem unuia dintre cele douăsprezece semne zodiacale și de la acestea dobândim trăsăturile lor cele mai caracteristice și tot ceea ce le afectează în univers.

Astrologia ne invită apoi să descoperim care este partea slabă a corpului nostru, în funcție de data nașterii noastre. Potrivit astrologiei, corpul nostru și părțile sale sunt strâns legate de semnele zodiacale, ceea ce îi permite să evidențieze punctele tari și punctele slabe ale corpului nostru.

 • Berbec: sunt persoane care pot suferi de dureri de cap sau probleme de vedere, deoarece părțile lor slabe sunt fața și capul.
 • Taur: gâtul și ceafa sunt punctele lor slabe, așa că pot suferi de amigdalită și alte afecțiuni și suferințe legate de aceste părți ale corpului.
 • Gemeni: aceste persoane au tendința de a avea probleme la mâini, brațe și umeri.
 • Rac: sistemul digestiv îi guvernează pe cei născuți sub acest semn, așa că gastrita și indigestia sunt unele dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă.
 • Leu: sunt predispuși la probleme cu inima și cu spatele.
 • Fecioară: sistemul lor digestiv le aduce adesea probleme, deoarece își fac prea multe griji în legătură cu anumite aspecte.
 • Balanță: slăbiciunea lor este concentrată în partea inferioară a spatelui și la rinichi, așa că problemele renale sunt adesea una dintre principalele lor afecțiuni.
 • Scorpion: organele lor sexuale concentrează o parte din slăbiciunea lor. Acest lucru se datorează faptului că sunt foarte intense din punct de vedere emoțional.
 • Săgetător: părțile slabe ale corpului celor născuți sub acest semn sunt șoldurile, coapsele și picioarele. Acest lucru se datorează faptului că sunt aventuroși și foarte activi.
 • Capricorn: sunt persoane care suferă foarte mult de dureri de genunchi și de oase, iar acest lucru este legat de personalitatea lor muncitoare.
 • Vărsător: gleznele lor suferă, de obicei, din cauza stilului de viață activ pe care îl duc.
 • Pești: Persoanele născute sub acest semn au picioarele slabe, iar sensibilitatea lor emoțională este cea care îi afectează.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel