vineri, decembrie 9, 2022

Remediile naturiste au fost și încă mai sunt folosite. De fapt, remediile naturale stau la baza medicinei moderne. Comparativ cu medicamentele, remediile naturiste au puține sau deloc efecte adverse. E pacat să-ți ucizi corpul cu medicamente, cand te-ai putea bucura de aceleasi efecte, cu ajutorul unor solutii naturiste.

Care sunt avantajele remediilor naturiste. Sfaturi de la specialiști

Din acest motiv, curățarea colonului este necesară pentru ca organismul nostru să funcționeze bine, însă nu ai nevoie de anumite medicamente pentru că natura ne ajută.

Te-ar mai interesa: Avertismentul unui neurolog: De ce nu e bine să be...

Iată cum poți să îți curăți colonul cu ajutorul remediilor naturale:

Cele mai bune remedii naturiste pentru curățarea colonului este consumul de anumite infuzii. Acestea au proprietăți de detoxifiere și ajută colonul să nu să se îmbolnăvească.


Ceaiul de păpădie

Ceaiul de păpădie este un remediu benefic pentru întreg organismul și ajută în cazul multor boli. Acest ceai se prepară foarte simplu. Ia câteva flori de păpădie și pune-le într-o cană cu apă clocotită, după care îl lași la infuzat pentru 10 minute. Se recomandă de băut după masă, chiar și după micul dejun sau prânz.

Te-ar mai interesa: Vă treziți între orele 1 și 4 dimineața? Medicii a...

Ceaiul de anason

Funcțiile digestive și inflamațiile se vor trata dacă veți bea ceai de anason. Această infuzie îți va proteja colonul și intestinele, iar digestia și absorbția nutrienților va fi cu mult mai bună. Trebuie doar să beți o ceașcă de ceai de anason după masa principală a zilei. Se pune o linguriță de plantă, la o cană de apă fiartă și se lasă la infuzat, potrivit EVZ.

Te-ar mai interesa: Horoscop 9 decembrie. Astrolog: Munca grea va da r...

Ceaiul din ulei de mentă

Menta este planta pe care o adoră toată lumea. Are o mulțime de proprietăți și beneficii, majoritatea fiind pentru tractul digestiv. Efectele mentei, ajută la îmbunătățirea absorbției nutrienților, concomitent având grijă de intestine. Pentru a avea parte de beneficiile enumerate mai sus, trebuie să faci un ceai dintr-o linguriță de ulei de mentă, și să-l consumi o dată pe zi. Uleiul de mentă îl poți găsi cu ușurință în magazinele naturiste.

Te-ar mai interesa: Risc de demență: Alimentele ultraprocesate pot acc...

Ceaiul de mușețel

Acest ceai este extraordinar de benefic atât pentru interior, cât și pentru exterior. Consumul ceaiului de mușețel reduce inflamațiile, vindecă și revitalizează. Se recomandă o ceașcă pe zi, pentru detoxifierea colonului și buna lui funcționare. Cel mai bine este dacă vei bea acest ceai dimineața.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private