Sari la conținut

Care sunt cadourile care aduc noroc. Lidia Fecioru dezvăluie cum să atragem bunăstarea în casă

cadouri care aduc noroc
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Lista cadourilor care aduc noroc și fericire

Cadourile care aduc noroc. Celebrul bioenergoterapeut Lidia Fecioru a alcătuit o listă a cadourilor care aduc bunăstare în casă celui care sunt oferite.

Există obiecte care, deși la prima vedere par simple și fără importanță, pot de fapt să aducă noroc, fericire, abundență și liniște, dacă sunt oferite cu inima deschisă.

Lidia Fecioru: Cadourile care aduc bogăție și fericire

Florile şi lumânările, deşi poate părea ciudat, se află pe lista obiectelor pe care le puteţi face cadou unor persoane dragi, pentru a le purta acestora noroc. Pe aceeașți listă se mai află şi încălţămintea sau vasele de lut.

„Lumânările frumoase de parafină şi cele decorative pot fi dăruite în casă nouă, pentru că ele aprind focul iubirii din casa care le-a primit şi încălzesc casa.

Florile în ghivece dăruite din inimă aduc linişte, pace şi armonie în casă. Dacă unui bărbat îi place de o femeie, atunci îi poate dărui aceste flori şi ele pot provoca sentimente puternice reciproce”, a recomandat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Pe de altă parte, femeile care s-au îndrăgostit de un bărbat este bine să-i dăruiască acestuia „o eşarfă croşetată”.

Pe lista cadourilor care aduc noroc se află şi pantofii. Potrivit obiceiurilor populare, încălţămintea nouă oferită unui bărbat înainte de o călătorie lungă îl ajută să se întoarcă acasă în siguranţă şi sănătos.

„Nici vasele de lut nu sunt de neglijat atunci când nu ştiţi ce să mai oferiţi în dar cuiva drag. Atunci când sunt duse într-o casă nouă, ele atrag avere în acel loc şi servesc drept protecţie împotriva certurilor şi neînţelegerilor.

Iar dacă vă gândeaţi că prosoapele de bucătărie nu sunt indicate de oferit, trebuie să ştiţi că ele, atunci când sunt dăruite unei fete necăsătorite de către o prietenă de familie, pot atrage un soţ vrednic pentru soarta acelei fete”, mai este de părere bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel