miercuri, februarie 1, 2023

Cariera sau căsătoria. Aproape toți oamenii, chiar și pentru o scurtă perioadă de timp în viața lor, s-au întrebat dacă ar trebui să se concentreze asupra muncii sau asupra vieții personale. Uite ce preferă fiecare semn zodiacal.

Semnele zodiacale care își pun cariera mai presus de orice altceva


Nativii din zodia Berbec , Leu , Capricorn sau Vărsător sunt persoane ambițioase care urmăresc succesul.

Carieră sau căsătorie: Ce preferă fiecare semn zodiacal

Cele patru semne zodiacale stabilesc obiective înalte și vor să le atingă. Fie că funcționează după un program sau că vor să fie mereu în prim-plan, cariera și dezvoltarea profesională se află în topul priorităților lor.

Te-ar mai interesa: Ochii tăi arată așa? Poate fi primul semn al cance...

Semnele care aleg în viață partea emoțională

Taur , Rac , Balanță și Pești. Reprezentanții emoționali, sensibili și romantici ai acestor semne nu s-au putut abține să nu caute perechea ideală cu care să creeze o relație frumoasă. Deși sunt muncitori, ei cred că fericirea în viață va veni din dragoste adevărată (și de ce nu? o căsnicie fericită).

Gemeni, Fecioară, Scorpion și Săgetător încearcă o cale de mijloc

În afară de „dependenții de muncă” și de cei foarte romantici, există și cei care încearcă să găsească echilibrul între profesional și personal (de multe ori, fără prea mult succes) și aparțin semnelor Gemeni, Fecioară, Scorpion și Săgetător, potrivit Pro News.

Te-ar mai interesa: Zincul n-ar trebui să lipsească din corp. Joacă un...

Aceste patru semne se vor căsători în 2023

Balanță

Sunteți persoane care caută și iubesc compania. Nu puteți fi singuri și este un fapt că în ultimii ani multe lucruri au mers prost, cu susul în jos sau pur și simplu v-au mâncat pe față.

2023 vine cu ocazia de a vă „înrădăcina” alături de o persoană și de a simți din nou puterea magică a noi 2 care devenim 1! Nu doar că ești favorabilă să îți găsești bărbatul în 2023. Reprezentanții zodiei tale de la începutul noului an sunt deja în pregătirea unei căsătorii care, din luna mai, va aduce și urmași.

Te-ar mai interesa: Renunță la acest aliment. Oncolog: ”E otravă!”...

Horoscop. Rac

Iubești cu adevărat familia! În ultimii ani ai fost pusă foarte mult la încercare și crezi că această nevoie lăuntrică profundă a ta de a-ți crea o familie ca lumea nu se va împlini niciodată! Dar 2023 este anul în care vei lăsa în urmă amărăciunile și toxicitățile trecutului.

Perspectiva căsătoriei va începe deja să apară și să ți se ofere, din fericire, încă din primele 5 luni ale anului. Încă din vară ai legat ferm ancora dragostei și ești complet mulțumit și împlinit.

Te-ar mai interesa: Previziuni Carmen Harra: „Pe parcursul anului o să...

Horoscop. Taur

Ai deja în lucru, în gând, în viziuni sau deja decis! 2022 te-a surprins în multe feluri și au venit condițiile ca toate drumurile să ducă la schimbarea stilului de viață, la schimbarea obiceiurilor, dar și la un angajament substanțial. Încă din martie 2023, decizia de a te căsători a fost luată. Iei mai în serios viitorul și perspectiva relației tale și îți dorești să … să vă „refaceți”!

Te-ar mai interesa: Cum interpretezi singur rezultatele analizelor med...

Chiar dacă în acest moment nu este în viziunea ta, să știi că în primul trimestru al anului se va maturiza ca idee și ca decizie și vei face pasul. Nu uita că Jupiter își petrece luna mai în semnul tău, formând un sextil cu Saturn, și sigur vom mânca un deliciu!

Leu

2023 vine să infirme ceea ce ai spus că nu ai de gând să te căsătorești. După resturile pe care le-ai mâncat, iubirile toxice nevalabile, alegerile tale amoroase greșite, dar și certurile interminabile… e timpul să simți în interior, că gândul și ideea unei nunți s-a maturizat!

Bineînțeles, majoritatea Leilor din 2023 se pregătesc pentru a 2-a căsătorie (și nu pentru prima). Primele 5 luni ale anului aduc maturizarea deciziei, iar apoi Jupiter în Taur aduce angajamentul și consumarea căsătoriei, ceea ce aduce marea schimbare în viața ta!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private