joi, august 18, 2022

Prezentă la Antena 3, Carmen Brumă a explicat de ce trebuie să ții cont atunci când îți alergi cura de slăbire. Acesta este topul criteriilor!

„Sunt în mod evident foarte multe diete care te duc la pierdere de kilograme. Ce mi se pare mie important este cu ce rămâi după aceste diete. Din punctul meu de vedere, dacă ar fi să sintetizăm niște criterii pe care trebuie să le iei în calcul atunci când îți alegi cura de slăbire ar fi următoarele:

Te-ar mai interesa: Sarea, tratament eficient folosit de mii de ani...

  • să nu excludă grupe alimentare majore
  • să nu-ți creeze carențe în organism
  • să-ți ofere nivelul de energie necesar astfel încât să-ți poți desfășura viața
  • să-ți ofere o soluție pentru după ce termini cura de slăbire.

Nu poți să te joci de-a slăbitul-îngrășatul, pentru că este cea mai proastă variantă pentru sănătate”, a spus Carmen Brumă la Antena 3.

Carmen Brumă: Mâncăm de plictiseală, de poftă, de furie

Mâncăm adesea din motive care nu au legătură cu senzația de foame. Mâncăm de plictiseală, de poftă, mâncăm de furie, mâncăm de frustrare, mâncăm de bucurie, a arătat Carmen Brumă. Deci noi practic ne mâncăm emoțiile, a adăugat ea. Nu mâncăm doar că ne e foame, aşa cum ar trebui.


Dacă vrei să slăbeşti, trebuie să respecţi senzația de foame!

„Dacă noi pur și simplu am respecta aceste două mecanisme pe care ni le-a dat natura, senzația de foame și senzația de sațietate, astea sunt cele mai bune formule de calcul, dacă tu ți-ai respecta foamea și sațietatea, nu ai avea niciodată probleme cu greutatea”, a spus Carmen Brumă, la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Noi precizări despre pastilele cu iod. Rafila: Făr...

Secrete pentru un abdomen plat

Carmen Brumă a dezvăluit 5 reguli de aur de care trebuie să ții cont dacă îți dorești o talie de viespe.

Reguli de aur pentru un abdomen plat. Carmen Bruma a dezvaluit 5 secrete, care va pot ajuta sa obtineti o silueta demna de invidiat.

”1.Chiar daca faci mii de abdomene pe zi, nu vei avea un abdomen plat si conturat daca nu ai grija ce, cat si cand mananci.

2. Antrenamentele cardio, in care iti lucreaza toate grupele musculare, sunt la fel de importante ca abdomenele clasice.

Te-ar mai interesa: 6 „toxine” extrem de periculoase: Efec...

3. Pune accent pe antrenamentele scurte si intense, de henul HIIT ( Hight Intensity Interval Training) . Gasesti cateva exemple pe www. carmen-bruma.ro la categoria antrenamente

4. Evita zaharul, fainoasele, alcoolul! Bea zilnic 35-40 ml de apa/kg/corp

5. Nu poti sa slabesti DOAR in zona abdomenului . Nu exista TONIFIERE fara SLABIRE. E ca si cand te duci la coafor si ceri sa te vopseasca fara sa te spele…”, a scris Carmen Brumă pe site-ul său Carmen-Brumă.ro.

Te-ar mai interesa: Horoscop 19 august 2022. Astrolog: Păzește-ți spat...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private