joi, septembrie 29, 2022

Carmen Brumă, dezvăluiri cutremurătoare: Stăteam întinsă, la minus 35 de grade, în speranța că mă voi îmbolnăvi, voi ajunge la spital și așa voi slăbi

Carmen Brumă este una dintre cele mai cunoscute vedete care acordă o atenție constantă și asumată unui stil de viață sănătos. Vedeta a trăit, însă, pe rpopria piele disperarea de a vrea să scapi de kilogramele în plus.

Invitată la podcastul Ilincăi Vandici, Carmen Brumă a vorbit despre lupta ei cu kilogramele în plus.

Te-ar mai interesa: Dispozitivul intrauterin: Riscurile și complicații...

Cum a slăbit Carmen Brumă 32 de kilograme. Imagini cu iubita lui Mircea Badea când era grasă

„M-am trezit, peste noapte, cu 37-40 kilograme în plus”

În adolescență, a trebuit să se mute în Rusia cu familia. Acolo s-a instalat un soi de depresie și s-a refugiat în mâncare. Astfel, fără să simtă, s-a trezit, peste noapte, cu peste 35 kilograme în plus.

„Totul a pornit în adolescență, undeva pe la 16 ani. Împreună cu tatăl meu, care obținuse un job de atașat militar al României la Moscova, a trebuit să ne mutăm – toată familia – în Moscova. Eu tocmai ce ieșisem Miss Boboc. O adolescentă în culmea gloriei… mutată în Moscova. Vă dați seama… visul oricărei adolescente… Glumesc.

Nu vorbeam rusă, dar nu aveam încotro și am plecat. Când am ajuns acolo, am intrat într-un soi de depresie. Și ce face o adolescentă care intră în depresie? Se refugiază în mâncare. Aveau rușii niște înghețată și bomboane cu ciocolată… tocmai bune să te refugiezi în ele. Glumesc. Nu am perceput că iau câte un kilogram.

Te-ar mai interesa: Recomandarea medicului Mihaela Bilic. Acest fruct ...

Pur și simplu, am avut senzația că m-am trezit, peste noapte, cu 37-40 kilograme în plus. Repet: eu plecasem de la Miss Boboc. Depresia s-a adâncit și am făcut tot felul de prostii care m-au costat sănătatea în acel moment. Am urmat tot felul de cure de slăbire”, a zis Carmen Brumă în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici.

Carmen Brumă, dezvăluiri cutremurătoare: Stăteam întinsă, la minus 35 de grade, în speranța că mă voi îmbolnăvi, voi ajunge la spital și așa voi slăbi

Vedeta Antena 1 a povestit despre momentele în care ar fi făcut orice să fie slabă.

Te-ar mai interesa: Medic: Acesta e cel mai prost obicei alimentar car...

„Am mâncat supă de varză până mi-au crescut frunze, am băut oțet, Ajusesem într-un stadiu în care atunci când mergeam pe stradă și ajungem în fața unei cofetării și vedeam prăjituri, automat îmi țâșneau lacrimi din ochi.

Era ceva ce nu puteam controla. Din fericire, am transformat această suferință în ceva pozitiv. Ea m-a modelat și m-a făcut omul care sunt astăzi. Dar, datorită ei, mi-am descoperit pasiunea pentru ceea ce fac. Și simt că asta e menirea mea”, a explicat Carmen.

Te-ar mai interesa: Gwyneth Paltrow, secretul unui trup perfect! Cum s...

Carmen Brumă a povestit un episod dramatic, în care a fost găsită de mama ei, în balcon, la minus 35 de grade, din cauza obsesiei de a slăbi.

„Un alt episod foarte dur a fost când m-a găsit maică-mea pe balcon, la minus 35 de grade. Stăteam întinsă, dezbrăcată, în speranța că mă voi îmbolnăvi, voi ajunge la spital și așa voi slăbi. A fost un episod ușor dramatic”, a mai zis Carmen Brumă.

Te-ar mai interesa: Mustul, elixirul tinereții, bun pentru creier, ini...

Apoi, Carmen Brumă și-a dat seama că soluția nu vine din diete drastice. A început să studieze, să urmeze foarte multe cursuri și, astăzi, este în măsură să ajute persoanele care se confruntă cu lupta kilogramelor în plus.

„Mă bucur când vine fi-miu peste mine, la ora șase, mă trezește și mă pupă”

Carmen Brumă se consideră o femeie împlinită în aspectele importante  ale vieții. Bucuria de a fi mamă, bucuria de a putea ajuta alte femei în procesul de transformare personală, bucuria de a lucra în televiziune.

„Bucuriile alea care contează și starea aia de fericire la care noi toți aspirăm nu e așa continuă și profundă, nu se mai termină niciodată. E formată din bucurii mici, simple, mărunte, pe care de multe ori uităm să le percepem.

De exemplu, mă bucur când vine fi-miu peste mine, la ora șase, mă trezește și mă pupă.

Mă bucură mesajele pe care le primesc zilnic de la femeile care îmi urmează programele și îmi mulțumesc pentru că le-am schimbat viața. Asta e exprimarea lor și pentru mine e copleșitor. Și e una dintre marile mele satisfacții să fac parte din procesul ăsta de transformare a cuiva. Sigur că meritul e al lor, dar faptul că mă fac părtașă la reușita lor, mă încarcă teribil cu energie.

Mă bucur și când îmi este o mâncare, că mă duc cu drag la serviciu, că încă găsesc bucurie în tot ceea ce înseamnă televiziune. Dragul ăsta de a te trezi dimineața și a-ți face treaba. Dacă nu ai asta în fiecare zi, ești mâncat”, a mai spus Carmen.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private