sâmbătă, noiembrie 26, 2022

Carmen Brumă trage semnalul de alarmă. Iubita lui Mircea Badea a trăit un episod incredibil și a demonstrat cum funcționează justiția din România.

Potrivit DCnews, în 2019, Carmen Brumă a depus plângere penală împotriva unei firme care s-a folosit de imaginea ei pentru a vinde niște produse dubioase de slăbit.

„Am depus plângerea penală, prin avocații mei, împotriva celor care se folosesc ilegal de numele meu pentru a vinde produse de slăbit de care nu am auzit în viața mea și care pot pune în pericol sănătatea multor oameni! CE A DEPINS DE MINE, AM FĂCUT, PE CHELTUIALA MEA ȘI FĂRĂ A CERE DESPĂGUBIRI FINANCIARE! Acum e rândul justiției să pună capăt înșelătoriei!”, spunea Carmen Brumă în 2019.

Te-ar mai interesa: OMS trage semnalul de alarmă: Amenințare globală i...


Ce s-a întâmplat după trei ani de la eveniment

„Am pățit o fază foarte tare. Pe scurt: niște șmecheri care făceau parte dintr-o rețea internațională de profil, cu încrengături prin Malta, Republica Moldova, cu sedii fictive într-un sat din Iași, se foloseau de numele meu pentru a vinde niște produse dubioase de slăbit cu care eu nu aveam nicio legătură, nu le văzusem niciodată.

Făceau publicitate foarte agresivă și foarte mulți oameni au cumpărat acele produse crezând în reclama lor mincinoasă.

La acea vreme, în 2019, am zis că voi face plângere penală pentru a avea eu conștiința împăcată că tot ce a depins de mine am făcut, mai departe era treaba justiției.

Te-ar mai interesa: Boala secolului care afectează din ce în ce mai mu...

Ce a făcut justiția? În 2019, când am depus plângerea penală, nimic. A venit 2020. În 2020, iar nimic. În 2021, iar nimic. Între timp, cei cu produsul de slăbit au încetat.

Au vândut suficient pe spatele meu și m-au lăsat și au făcut publicitate pe spatele altora. Deci în 2020 au încetat cu reclamele mincinoase folosindu-se de numele meu.

Dar nu pentru că a făcut justiția ceva, pur și simplu nu mi-au mai folosit numele. Și vine anul 2022 și mă sună avocatul și îmi spune că a fost sunat de la poliție pentru a mă chema să dau mai multe detalii despre caz. După trei ani de la acel eveniment sunt chemată să dau detalii despre o situație care nu mai există, s-a rezolvat cazul”, a povestit Carmen Brumă.

Te-ar mai interesa: Un mare sfânt sărbătorim sâmbătă, 26 noiembrie! Es...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private