luni, iunie 27, 2022

Carmen Harra, adevărul despre bani: Ce spunem, devenim. Energia materială se manifestă prin numere, deci …

Carmen Harra a dezvăluit care este metoda, folosită inclusiv de milionarii lumii, de a atrage banii.  Atragerea prosperității se bazează pe un principiu simplu, bazat pe ideea că suntem ceea ce gândim, ce spunem.

Carmen Harra, adevărul despre bani: Ce spunem, devenim. Să nu vă fie frică să puneți cât mai multe zerouri

„Am plecat în SUA cu 80 de dolari, iar cu 40 mi-a luat un parfum bun, am zis că văd eu apoi ce fac. Aveam cu mine o pereche de pantofi primiți de la o prietenă, o rochiță și o pijama.

Te-ar mai interesa: Doliu în presa din România. A fost găsită moartă î...

Dar am ajuns cu 40 de dolari, în câteva săptămâni aveam 20.000 de dolari! Apoi m-am răzbunat și mi-am luat tot ce mi-am dorit și am visat. Am refulat!”, a dezvăluit Carmen Harra, la Antena Stars.

„Banii sunt o formă energetică, noi oamenii suntem o formă energetică. Noi trebuie să generăm banii, iar ei fiind formă energetică avem tot felul de modalități prin care să-i atragem în viața noastră.

Dacă în fiecare zi când ne sculăm spunem ‘vai de mine, n-avem bani să cumpărăm, nu avem, nu putem’, nu o să avem niciodată, pentru că aceste cuvinte au putere în univers, iar ce spunem noi, devenim.

Te-ar mai interesa: De ce se tratează românii în străinătate. Profesor...

Energia asta materială se manifestă prin numere, deci ne scriem nouă un cec. Să nu vă fie frică să puneți cât mai multe zerouri. Ne scriem pe hârtia respectivă sume”, a explicat Carmen Harra.

Omenirea e într-o fază de transformare care o să dureze până în 2033

Carmen Harra a vorbit recent într-o emisiune TV despre perioada următoare și a dat detalii despre cât de mult o să fie afectată România de război și de inflație.

Omenirea este într-o fază de transformare care poate să țină până în anul 2033.

Te-ar mai interesa: Cum poate fi regenerată inima după un infarct...

„Omenirea, la ora actuală trece printr-un purgatoriu, o fază nu de involuție, ci de transformare care poată să țină până în anul 2033. Și abia de atunci intrăm într-o altă etapă de evoluție. Dar, haosul acesta prin care noi trecem este necesar pentru progrresul nostru spiritual.

În final, pandemia ne învață lucruri esențiale ca să putem să evoluăm. Ne-am interiorizat, ne-am găsit pe noi, ne-am căutat alte resurse, am văzut cât suntem de puternici, că putem să trecem peste așa ceva”, a explicat clarvăzătoarea.

Te-ar mai interesa: Horoscopul săptămânii 27 iunie-3 iulie. Săptămână ...

Cifra 5 înseamnă război. Experimentăm aceleași lucruri karmice

Nu este o simplă coincidență faptul că primele două Războaie Mondiale au avut loc în Europa. Cei care au generat primele două războaie sunt responsabili și pentru războiul din Ucraina, pe care mulți îl consideră cel de-al Treilea Război Mondial.

„Războiul este tot o reflexie a stării de spirit și tot o lecție karmică, apropo de legile universale și de ce învățăm de la strămoșii noștri. Dacă stăm și ne uităm mai bine când a început Primul Război Mondial, Al Doilea Război Mondial și acest război, toate încep sub incidența acelei cifre 5, care înseamnă război, dimensiunea a 5-a, înseamnă moarte. Cum ne explicăm o coincidență atât de mare? Ni se arată ceva de la o forță divină să ne păzim, pentru că experimentăm aceleași lucruri karmice pe care le-am mai experimentat.

Te-ar mai interesa: Ingredientul care răspândește cancerul în corp. Me...

Și le experimentăm până când le rezolvăm. Dacă noi am fi rezolvat Al Doilea Război Mondial karmic, acest război nu s-ar fi întâmplat. De ce se întâmplă în Europa și nu în America? De ce nu se întâmplă în America de Sud? De ce nu se întâmplă în Australia? De ce se întâmplă cu aceiași pioni care au participat și în Primul și în al Doilea Război Mondial?

Pentru că cei care au generat ceva au generat și Al Doilea Război și generează și posibilitatea și celui de-al treilea război mondial”, a explicat Carmen Harra.

Aceasta a adăugat că România nu va fi afectată de acest război, dar oamenii vor suferi.

„România nu o să intre în acest război, pentru că ea nu va fi afectată: Dar, nu e ușor să trăiești știind că la granița ta este război. Suntem doar la un pas de unde se aruncă bombe, nu suntem departe de Cernobîl, deci pericolul ca oamenii să sufere este uriaș”, a concluzionat Harra.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private