joi, decembrie 1, 2022

Carmen Harra, celebra clarvăzătoare a vedetelor, spune că a fost o femeie normală până în momentul în care a intrat în moarte clinică. De atunci, vedeta spune că a realizat că există ceva după viața de pe pământ.

Clarvăzătoarea a dezvăluit cum arată lumea de dincolo, ba chiar spune că a intrat în lumea spiritelor.

Cum a ajuns să facă previziuni

Așa cum era de așteptat, acel moment i-a schimbat viața. Femeia spune că i s-a oferit un dar, ci acela de a vedea în viitor.

Te-ar mai interesa: Când știi că durerea în gât este gravă? 4 semne de...

„N-am simțit nicio chemare astrală, dar, într-adevăr, moartea clinică mi-a deschis o portiță spre un univers pe care l-am accesat și mi-am dat seama că există lumi paralele, ceva dincolo de această existență senzorială. Și am avut fascinația acestei lumi spirituale în care am intrat pentru o secundă”, a declarat Carmen Harra, potrivit romaniatv.net.

Vedeta a vorbit și despre lumea spiritelor și spune că nu există niciun pericol. Spiritele vor să comunice, însă nu oricine are acest dar.

Suntem înconjurați de spirite care vor să ne protejeze

“Nu există niciun fel de pericol. Lumea spiritelor vrea să comunice mereu, încearcă asta, dar nu oricine este deschis spre acest gen de comunicări. Și ideile religioase care s-au infiltrat în convingerile noastre spun că ar fi ceva greșit.

Te-ar mai interesa: Orice viitoare mamă trebuie să știe. Ce se întâmpl...

Și că nu am avea voie să comunicăm sau să nu credem în reîncarnare, când Iisus este cel care a crezut în reîncarnare și a spus că va reveni după 2.000 de ani. Deși contestă, religia crede în reîncarnare. Sufletul rămâne în lumea fizică încă 40 de zile după ce inima încetează să îți mai bată…

Creierul continuă să emită unde electromagnetice pentru încă 40 de zile. (…) Nu caut să accesez spiritele rele. Spiritele care te înconjoară sunt cele care vor să te protejeze. Nu atragi demonii pentru că nu ai nicio conexiune cu ei. Sigur, dacă mergi să locuiești într-o casă bântuită de spirite rele, vei simți imediat efectul acestora”, a mai spus Carmen.

Te-ar mai interesa: Cele 3 simptome de CANCER la care trebuie să fii a...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private