Sari la conținut

Carmen Harra: „Nu suntem pregătiți pentru ce vine!”

carmen harra
sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Carmen Harra previziuni pentru anul 2024

Clarvăzătoarea Carmen Harra atrage atenția că 2024 este un an karmic, având cifra 8 dar este și anul Dragonului în zodiacul chinezesc. Făcând referire la aceste particularități, clarvăzătoarea realizează o comparație cu un alt an din istoria umanității care prezintă aceleași elemente, și anume 1952.

În acest an au avut loc numeroase întâmplări notabile, inclusiv nașterea lui Vladimir Putin. Astfel, anul 2024 este socotit drept karmic și va aduce cu sine o reluare a unor evenimente similare cu cele din 1952, subliniind sincronicitățile din lume și influențele karmei care intervin pentru a curăți numeroase aspecte de pe glob.

De asemenea, anul 2024 se caracterizează drept un an al forței personale, al abundenței și al posibilității ca oamenii să reușească într-un mod surprinzător. Este un an al marilor schimbări, prezice aceasta.

„Anul 2024, din punct de vedere climatoric, este zguduitor. Atenție la cutremure, mă întorc în 1952, cel mai mare cutremur s-a întâmplat atunci în California. Fac o referire la repetarea unui element care s-a întâmplat atunci, care vine înapoi cu aceeași magnitudine în 2024, vine înapoi pe teritoriile unde cutremurele s-au mai produs.

Anul 2024 prezintă un pericol pentru zona Vrancei, deci fiți atenți și la aspectul acetsa. Sincronicitățile lumii sunt vizibile în anii karmici. Nu este o coincidență, este o sincronicitate universală, anul ‘52 și 2024. În viață este totul despre a ști cum să răspunzi la ceea ce urmează să ți se întâmple.

carmen harra
sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Carmen Harra: Anul ăsta ne surprinde cu tot ce nu credem

Problema începuturilor războaielor din lume este în Orientul Mijlociu, acolo s-au născut primele războaie și acolo e pericolul cel mai mare de ceva care să aibă o explozie”, a declarat ea într-o emisiune televizată, potrivit observator.ro.

„Ne întoarcem, în ultima sută și ceva de ani și noi nu am mai avut decât odată configurații de genul ăsta. Dacă înțelegem conceptu karmei, înseamnă elemente care s-au produs în 1952, când a fost tot așa, un an karmic și a fost anul Dragonului. Se pot reedita într-o altă formă pe parcursul lui 2024.

Să ne amintim ce a fost în 1952: s- născut Vladimir Putin, în 1952 prințesa Elisabeta, a devenit regina Angliei, tot în 1952 am creat prima bombă cu hidrogen, republicanii i-au învins pe democrați. Iată, 1952, cel mai mare cutremur a avut loc în California.

Deci la ce mă refer? Ce putem să vedem pe parcursul acestui an? Putem să vedem mari schimbări politice. 40 de țări, 40 de țări importante schimbă președinția și începe cu ce? Cu Rusia. Iată: Vladimir Putin, 1952, iată schimbarea și căderea lui Vladimir Putin, nașterea în 1952, căderea în 2024.

Anul ăsta ne surprinde cu tot ce nu credem. O să vedeți la alegerile din România că tot ce credeți că pare să se întâmple este, de fapt, total contrazis de an în sine, de puterea anului care vine și din toate alegerile și tot ce ați… toți care credeți că vin să conducă, până la urmă, niciunul dintre ei nu ajunge președinte. Deci, iată surprizele anului”, a spus Carmen Harra.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel