marți, ianuarie 31, 2023

Carmen Harra spune că următorii zece ani marchează o perioadă crâncenă pentru omenire, fiind vorbe de niște ani fatidici.

„Următorii 10 ani vor fi o perioadă crâncenă pentru omenire! Ăștia sunt anii fatidici. Biblia mereu vorbește de perioada aceea de 7 ani, în care oamenii suferă de boli, de sărăcie, de foamete. Noi traversăm acea perioadă acum, trecem prin purgatoriu.(…) Dacă ne trezim lucrurile se pot balansa”, a avertizat Carmen Harra subliniind că anul 2023 este un an de trezire și că ar fi primul an de iluminare din ciclul următorilor 11 ani.

Te-ar mai interesa: Cum interpretezi singur rezultatele analizelor med...

Celebra clarvăzătoare și-a prezentat viziunile pentru anul 2023, care se apropie cu repeziciune.

Mulți români sunt optimiști și speră că anul 2023 va aduce liniște, însă Carmen Harra îi dezamăgește, căci veștile sale nu sunt deloc bune.

„Vin proteste uriașe în România! Românul întotdeauna s-a exprimat, dar oamenii pe toată planeta sunt într-o stare din asta de protest general. Pentru că ce se întâmplă la ora actuală… Negăm această inflație care este vizibilă, negăm că suntem într-o stare de recesiune, de un dezastru material.

Toate lucrurile astea nu le discută nimeni, nu le pune în perspectivă, ba dimpotrivă se spune că nu avem nici recesiune, nici inflație, că toate sunt perfecte. Dar omul de rând, și omul de rând e majoritatea pe planeta asta, nu mai are modalități de supraviețuire”, a spus Carmen Hara, într-o intervenție televizată.

Te-ar mai interesa: Medic român: 17 lucruri de știut despre febră...


Apare un nou virus

„Noul virus va apărea undeva la sfârșitul anului 2023. Va fi un virus care se ia prin alimentație și care va afecta sistemul digestiv. (…)

Dacă atacăm sistemul digestiv, putem, prin virusul care va veni, să decimăm de 10 ori mai mult din populație decât s-a întâmplat înainte. Ăsta este un virus de o mie de ori mai periculos.

Nu vreau să vă sperii. Predicția previne, te avertizează şi îţi pune în lumină oportunitatea. Dacă eşti deștept poţi să eviți asta!”, a mai spus Carmen Harra, potrivit Antena 3.

Te-ar mai interesa: Infarctul silențios NU are simptome vizibile. Care...

 

 

 

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private