sâmbătă, iunie 25, 2022

Carmen Harra, previziuni CUTREMURĂTOARE despre război. Dacă până acum oamenii se temeau de virusul ucigaș, războiul dintre Rusia și Ucraina a dat lumea peste cap.

Carmen Harra, cunoscută ca psiholog și terapeut în America, a vorbit recent despre tensiunile dintre Rusia și Ucraina. În acest context, cunoscuta prezicătoare a făcut încă o predicție care dă fiori omenirii. De această dată, scriitoare stabilită în Statele Unite ale Americii spune cât de implicată va fi România în acest conflict.

Te-ar mai interesa: Val de căldură cu consecințe grave asupra populați...

Carmen Harra, previziuni CUTREMURĂTOARE! RĂZBOIUL Rusia-Ucraina vs. România: „Vor fi pierderi de vieți omenești”


„Războiul a început deja! Eu l-am anticipat de acum câteva luni. Vorbeam în anumite emisiuni, acum o lună și ceva, că Rusia va ataca Ucraina. Deși multă lume a contestat acest lucru, eu am fost sigură că acest lucru se va întâmpla și iată că se întâmplă în „real time” (N.R.: în timp real). Și asta din nefericire nu arată deloc bine și va produce multe probleme. Vor fi multe pierderi de vieți omenești!

În România, însă, nu văd să avem de suferit din asta, lupta este între Rusia – Ucraina, vor să ia și Moldova și probabil Georgia. Nu se termină bine pentru ruși, până la urmă. Dar se va amplifica și starea generală de spirit va fi foarte proastă. Este ceva ce nu s-a mai văzut, de la al Doilea Război Mondial și bineînțeles că toată lumea o să stea într-o stare neplăcută de panică. În ceea ce privește însă România, am spus că sunteți protejați”, a spus Carmen Harra pentru ciao.ro.

Te-ar mai interesa: Depresie după avort spontan: 5 moduri de a face fa...

Carmen Harra a oferit oamenilor un sfat legat de partea financiară. Criza economică, devine foarte evidentă! Inflația ia proporții uriașe, prețurile vor exploda.

Harra: ”Să nu țineți banii în bancă”

„Legat de criza economică, devine foarte evidentă! Inflația ia proporții uriașe, prețurile se ridică de la o zi la alta. Eu vorbesc de câțiva ani și le spun oamenilor: “Luați-vă, dacă puteți, o proprietate, un teren, chiar și o mașină. Pentru că prețurile devin inaccesibile și cresc la produsele de orice natură. Nu mai vorbim de case care, cum spunea și Forbes Magazine, vor crește în următoarele două luni, cu 22 %. Așa că încercați, dacă puteți, să nu țineți banii în bancă, își pierd complet valoarea. Încercați să investiți în proprietăți pentru că abia acolo banii cresc în valoare iar imobiliarele…

Te-ar mai interesa: Luna Plină în Capricorn. Astrolog: Vești mai neplă...

De fapt, ne așteptăm la o criză similară cu cea din 1929! În următorii 2-3 ani se înlocuiesc monedele, intrăm spre o monedă electronică până în 2025-2029… Trebuie să ne pregătim pentru această criză economică, care este de proporție uriașă. Și să ne pregătim de această inflație, care este poate dincolo de imaginația noastră la ora actuală. Creșterea prețurilor este cumplită. Este un an foarte dur, pentru că sunt multe probleme politice în anul ăsta. Eu l-am numit anul conflictelor politice. Anul în care vom vedea revolte fără precedent din cauza inflației. Al crizei politice în toată lumea, tulburări politice în diferite părți ale lumii…”

Te-ar mai interesa: Dietă Iulia Albu: Am o singură zi pe săptămână în ...

Carmen Harra: „Vremurile sunt dure pentru noi”

„Aș vrea să fim uniți, puternici, noi, românii. Suntem un popor unit, credincios, să ne adunăm forțele, să ne rugăm împreună spre a ieși din această situație atât de conflictuală. Vă spun de multă vreme, trecem prin niște ani fatidici până în 2033! Vremurile sunt dure pentru noi, dar cu credință, iubire, acceptare și cu iertare, putem să trecem peste această perioadă. O perioadă care ne poate ajuta să ne interiorizăm, să ne găsim pe noi, să devim mai buni și în special mai uniți”, a mai spus Carmen Harra.

Te-ar mai interesa: Căderea părului: Oamenii de știință au găsit o leg...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private