Sari la conținut

Carmen Harra, previziuni pentru noul an: „2023 un portal spre multe lucruri miraculoase, greu de anticipat”.

Anul 2023 pare să vină cu vești bune, după cum anunță Carmen Harra. Potrivit acesteia, războiul din Ucraina se apropie de final, iar omenirea va începe o perioadă de vindecare.

Potrivit spuselor clarvăzătoarei Carmen Harra, anul 2023 vine cu încărcătură divină și vindecare.

Aceasta susține că noul an va fi unul benefic din multe puncte de vedere, însă vom avea parte de unele schimbări la care nu ne-am aștepta.

Celebra prezicătoare susține că se termină războiul din Ucraina. În plus, vedeta, stabilită în Statele Unite ale Americii, spune ce îl așteaptă pe Vladimir Putin.

De-a lungul timpului, cunoscuta clarvăzătoare a prezis multe lucruri, iar majoritatea s-au adeverit în timp. De acestă dată, Carmen Harra, spune că anul care vine va intra pe făgașul cel bun și va fi unul benefic, mai ales pentru cei născuți în data de 7.

Clarvăzătoarea susține că 2023 aduce numeroase metode de vindecare, dar și apariția unei monede colective.

„Se termină războiul din Ucraina. Acum spun cu toată convingerea că putem merge în spațiu și că intrarea în spațiu a oamenilor devine clară în 2023. Facem eforturi extraordinare să intrăm în spațiu, pentru că vrem să ne extindem, o să trăim 200 de ani, vom trăi foarte lung și foarte bine.

Vom găsi toate metodele de vindecare, 2023 un portal spre multe lucruri miraculoase, greu de anticipat. În anul acesta forțele lumii se întâlnesc și eu anticipez o monedă globală în omenire. Totul devine electronizat, o monedă colectivă. Asta nu înseamnă că mergem spre o globalizare”, a spus Carmen Harra pe rețelele de socializare.

Semnificația numerologică a anului 2023

„Ne așteaptă multe în 2023. Dacă o luăm numerologic picăm pe cifra 7, care înseamnă inteligență. Anul acesta e un an a lui Dumnezeu, vine cu încărcătură divină, cu reflexie, trebuie să reflectăm asupra ce ni s-a întâmplat până acum.

Din multe puncte de vedere, este un an benefic, însă pentru cei care sunt născuți în cifra 7, Putin, de exemplu, au o schimbare peste noapte a vieții lor, în general.

Regina Angliei era cifra 7 și nu a putut să conducă mai mult de 70 de ani, așadar menirea ei s-a încheiat, viața ei, când a intrat în cifra 7. Dacă stăm să reflectăm unde am ajuns, atunci ne dăm seama că ce urmează e o mare schimbare.

Numărul 7 poate produce și o trezire a umanității, vine cu niște schimbări absolut incredibile.

Pe parcursul anului o să înțelegeți mesajul meu de acum”, a declarat Carmen Harra, pe rețelele de socializare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel