Sari la conținut

Carmen Harra, previziuni TERIBILE: „Lumea o să fie lovită”

Nu era de ajuns pandemia de Covid-19, variola maimuței sau războiul lui Putin? Carmen Harra spune că omenirea se va confrunta cu alte nenorociri. Uite ce spune celebra scriitoare.

Previziuni TERIBILE: „Lumea o să fie lovită”

Carmen Harra: „Revin alte pandemii, sub formă de alte virusuri și alte probleme de care suntem încercați.”

Carmen Harra a făcut o serie nouă de previziuni nu foarte optimiste. Prezicătoare spune că lumea va scăpa în curând de virusul SARS-CoV-2, însă noi năpaste se vor abate asupra oamenilor. Aceasta spune că până în anul 2033 omenirea se va confrunta cu multe problem. Iar abia apoi pacea, bunăstarea și ordinea se vor reinstala.

Carmen Harra nu privește cu ochi buni viitorul. Aceasta a făcut o serie de previziuni sumbre, însă există și o veste bună. Chiar dacă valul șase al pandemiei este la început, Carmen Harra spune că nu o să fie grav, iar virusul nu va mai reprezenta o probleme. Însă, chiar dacă lumea va scăpa de acest virus alte pandemii se anunță.

Mai mult, pe lângă noile pandemii, Carmen Harra spune că repercusiunile războiului se vor simți din plin și chiar există posibilitate extinderii conflictului.

„Revin alte pandemii, sub formă de alte virusuri și alte probleme de care suntem încercați. Dar nu, nu acest COVID. Acest COVID a ajuns la sfârșit. El va rămâne, că lumea îl mai va mai face. Acum se tratează altfel, înțelegem altfel, dar nu cred că el mai pune probleme majore.

Oamenilor le este frică și că vine foametea. Asta e un alt aspect al problemelor cu care ne confruntăm. Deci, COVID-ul nu mai devine prioritate. A fost prioritar o perioadă de timp, acum nu mai este prioritar. Acum prioritatea sunt alte elemente, cum ar fi inflația. Într-adevăr, inflația duce la toate celelalte consecințe dramatice.”, a declarat Carmen Harra.

 Intrăm într-o altă etapă de evoluție

„Omenirea, la ora actuală trece printr-un purgatoriu, o fază nu de involuție, ci de transformare care poată să țină până în anul 2033. Și abia de atunci intrăm într-o altă etapă de evoluție. Dar, haosul acesta prin care noi trecem este necesar pentru progrresul nostru spiritual. În final, pandemia ne învață lucruri esențiale ca să putem să evoluăm. Ne-am interiorizat, ne-am găsit pe noi, ne-am căutat alte resurse, am văzut cât suntem de puternici, că putem să trecem peste așa ceva. (…)

Harra:  „Vine foamete”

Se pare că resursele planetei scad, iar dacă nu se vor face schimbări se va ajunge la foamete și o climă greu de suportat. Pornind de la valul de căldură ce a cuprins acum mai multe țări, Carmen Harra spune că acesta este doar începutul.

„Într-adevăr vine foamete, iată, trăim niște călduri… Nu știu cum este România. Dar, aici, e neobișnuit de cald. Copiii mei au fost în vacanță. M-am putut să ieșim din casă nici pentru o secundă, pentru că pur și simplu mureai de căldură.

Adică, iată că această problemă de care noi vorbim, cu încălzirea planetei, este de fapt o realitate. O realitate tristă, cruntă, cu care ne confruntăm și care în timp va duce la schimbările bolilor, la schimbări planetare.”. a mai spus Carmen Harra.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: