marți, martie 21, 2023

Carmen Harra, scriitoare, cântăreață și psiholog, a făcut recent o afirmație sumbră legată de o criză financiară. Ea afirmă că problemele nu s-au terminat, iar oamenii trebuie să aibă grijă la ce va urma.

„Vorbesc de colapsul bancar de ani de zile. Nu m-a crezut nimeni. Toată lumea a spus că așa ceva nu s-ar putea întâmpla niciodată. Iată că s-a întâmplat: Silicon Valley Bank a colapsat. Toți care ați avut bani mulți în această bancă ați rămas fără bani. Ce va face statul?

Te-ar mai interesa: Patru ierburi și condimente „vindecătoare de...

Statul nu o să facă nimic! Și nu o să vă dea banii.Așa că cei care aveți bani mulți în bancă mai gândiți-vă pentru că două bănci mari vor colapsa pe parcusul acestui an. Și în anii care vin sistemul monetar se va prăbuși. Mai gândiți-vă – ce faceți cu banii? Îi țineți în bancă? Nu știu!”, a spus Carmen Harra, într-un clip încărcat pe platforma TikTok.

Urmează o criză economică „de proporție uriașă

Recent, Carmen Harra trăgea un semnal de alarmă în legătură cu o criză economică „de proporție uriașă” care ar putea să îi afecteze pe români în acest an.

„Legat de criza economică, devine foarte evidentă! Inflația ia proporții uriașe, prețurile se ridică de la o zi la alta. Eu vorbesc de câțiva ani. Luați-vă, dacă puteți, o proprietate, un teren, chiar și o mașină. Pentru că prețurile devin inaccesibile și cresc la produsele de orice natură.”, spune Carmen Harra.

Te-ar mai interesa: Dieta populară care ar putea reduce cu 23% riscul ...

„Nu mai vorbim de case la care, cum spunea și Forbes Magazine, prețurile vor crește în următoarele două luni, cu 22 %. Așa că încercați, dacă puteți, să nu țineți banii în bancă, își pierd complet valoarea. Încercați să investiți în proprietăți, pentru că abia acolo banii cresc în valoare iar imobiliarele.”

De fapt, ne așteptăm la o criză similară cu cea din 1929! În următorii 2-3 ani, se înlocuiesc monedele, vom avea o monedă electronică până în 2025-2029.

Te-ar mai interesa: Băutura detoxifiantă care te scapă de burtă. Cum o...

Trebuie să ne pregătim pentru această criză economică, care este de proporție uriașă. Și să ne pregătim de această inflație, care este poate dincolo de imaginația noastră la ora actuală. Creșterea prețurilor este cumplită.

Este un an foarte dur, pentru că sunt multe probleme politice în anul ăsta. Eu l-am numit anul conflictelor politice. Anul în care vom vedea revolte fără precedent din cauza inflației, al crizei politice în toată lumea, tulburări politice în diferite părți ale lumii”, spunea scriitoarea.

Te-ar mai interesa: Horoscop special! 4 semne zodiacale care iubesc să...


„Aș vrea să fim uniți, puternici, noi, românii. Suntem un popor unit, credincios. Să ne adunăm forțele, să ne rugăm împreună spre a ieși din această situație atât de conflictuală.

Vă spun de multă vreme, trecem prin niște ani fatidici până în 2033! Vremurile sunt dure pentru noi, dar cu credință, iubire, acceptare și cu iertare, putem să trecem peste această perioadă. O perioadă care ne poate ajuta să ne interiorizăm, să ne găsim pe noi, să devenim mai buni și, în special, mai uniți”, spunea Carmen Harra, potrivit Antena 3.

Te-ar mai interesa: Pași rapizi și ușori pentru a deveni slab! Află to...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private