vineri, iunie 2, 2023

Carmen Harra spune că perioada omenirii din următorii 10-12 ani este destul de dureroasă, pentru că trecem printr-un purgatoriu. Vedeta a vorbit la un moment dat despre ce ne așteaptă în următoarea perioadă.

În plus, Carmen Harra mai spune că se va ajunge la o cădere monetară globală și este recomandabil este să ne întoarcem la cum trăiau bunicii, dată fiind situația globală economică.

Te-ar mai interesa: Descoperire revoluționară cu privire la tratarea &...

”Economic, până în 2025 – 2029, problemele se exacerbează, deci se ajunge la o cădere monetară globală, care va duce la înlocuirea monedelor, înlocuirea banilor de hârtie, mergem spre o monedă electronică, încercând să se salveze o situație prin altceva.

Conducătorii lumii își dau seama că problema economică este pe undeva scăpată de sub control. Dar până în 2029, în mod ciclic, dacă ne întoarcem până în 1929, când a fost colapsul mondial, cu 100 de ani în urmă, lucrurile se repetă ciclic, se repetă karmic. Asistăm la o situație similară, dar de alte proporții, din punctul meu de vedere, mult mai dramatică de data asta și mult mai gravă”, a spus Carmen Harra, potrivit Antena 3.

Te-ar mai interesa: Prea mult fier în sânge. Sideremia mare, semn de a...


Perioada omenirii din următorii 10-12 ani este destul de dureroasă

”Eu am zis mereu că vin anii de virusuri. Perioada omenirii din următorii 10-12 ani este destul de dureroasă, pentru că trecem prin acest purgatoriu, trecem printr-o perioadă de mare încercare emoțională, psihologică, socială, economică, monetară, cum vreți să o numiți. Nu numai cred că o să vină mai multe valuri, dar vin alte forme, alte tulpini, alte virusuri.

Situația, din nou, din punct de vedere mondial, la nivelul sănătății este tot la fel de dureroasă. Toate aceste schimbări se vor produce, abia după aceea putem să ne considerăm că intrăm într-o eră economică mai stabilă. Era prin care noi trecem acum și în următorii ani este de zbucium, de urcușuri, coborâri, de căderi monetare. Situația este scăpată de sub control, părerea mea”, a mai spus aceasta.

Te-ar mai interesa: Ce simți când ți se înfundă arterele. Semne de ala...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private