Sari la conținut

Carmen Tănase a uimit pe toată lumea: „Nu am mai avut timp. Regret enorm”

Carmen Tănase, una dintre cele mai apreciate actrițe din România a făcut dezvăluiri despre viața personală. Actrița a uimit pe toată lumea cu declarația Făcută: „Nu am mai avut timp. Regret enorm…”

Carmen Tănase despre fostul soț: El era credincios

Cunoscută pentru rolurile sale de excepție, viața actriței nu a fost deloc ușoară. Pe lângă faptul că și-a pierdut soțul, a fost diagnosticată și cu o boală extrem de gravă.

„Mi-au arătat-o…măduva se subția și stătea să se rupă și a zis că nu mai e timp, pentru că din clipă în clipă, se poate întâmpla ca aia să se rupă și dacă se rupea măduva, pericolul era paralizie de la gât în jos. În trei zile m-am operat”, a explicat Carmen Tănase.

Actrița a făcut dezvăluiri despre criticul de teatru Victor Parhon a știut că el este bărbatul cu care avea să întemeieze o familie chiar dacă acesta era mai mare cu 17 ani decât ea.

„Era clar alesul, era clar omul cu care mi-am dorit să fac un copil, dar actul acela, da, era cumva prea mare insistența. Ca să scap de el și de mama și de ce spuneau alții, ne-am căsătorit. Lui i-a fost teamă că la Starea Civilă o să zic NU ”, a mărturisit actrița în cadrul unui podcast, potrivit  wowbiz.ro.

Lucrurile între cei doi nu au mai mers atât de bine după ce s-au căsătorit, iar la numai trei ani de la nuntă au divorțat. Vedeta a dezvăluit că motivul ar fi fost neînțelegerile apărute între ei și faptul că au ajuns să se certe în fața celui mic. Chiar dacă au ales să pună stop căsniciei, aceștia au avut în continuare o relație foarte apropiată.

„În clipa în care am început să ne râcâim, să ne certăm erau discuții și în fața copilului și am zis «Gata, stop! Până aici. Noi ne iubim, ne apreciem, hai să rămânem prieteni, fiecare cu treaba lui. Ne întâlnim, ne parfumăm, îmi aduci flori»”, a mai adăugat Carmen Tănase.

La vârsta de 39 de ani Carmen Tănase a fost nevoită să treacă printr-un moment foarte dureros. Este vorba despre înmormântarea celui ce i-a fost alături și cel care a făcut-o mamă, Victor Parhon.

Cei doi nu au avut parte de o cununie religioasă, iar acest lucru avea să se întâmple la finalul vieții bărbatului, dar din păcate nu au mai apucat. Artista a mărturisit că regretă enorm că nu a făcut acest lucru atunci când trebuia.

,,El era credincios și a vrut să ne cununăm religios. Nu am făcut-o atunci când ne-am căsătorit, am vrut să o facem la finalul vieții lui, dar nu am mai avut timp. Regret enorm. De-aia fiecare lucru trebuie făcut la timpul lui, ca să nu regreți după aia”, a declarat vedeta.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel