Sari la conținut

Carte negativă pentru o zodie! Voropchievici: Se anunță furtună! Explodează de nervi

Mihai Voropchievici
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Predictii cu Mihai Voropchievici

Horoscop 19-25 februarie 2024 cu Mihai Voropchievici. Jocul viitorului aduce vești deosebite pentru Fecioare. Racii își vor redescoperi pasiunea în cadrul unei călătorii, iar în plan profesional au parte de un contract avantajos.

Horoscop pentru Berbec

Se anunță furtună, carte negativă. Berbecii sunt bulversați de o situație confuză. Sunt furioși, trec la dispute, au orgoliul rănit și explodează de nervi. Dacă i-a supărat cineva și nu le-a făcut pe plac, apar dispute care pot fi urmate de ruptură violentă.

Horoscop pentru Taur

Se anunță o săptămână în care fecunditatea se află la cote înalte. E important să fiți receptivi, să aveți răbdare cu partenerul sau partenera. Faceți o deplasare în natură. Simțiți-vă bine. Dezvăluiți anumite secrete. E bine să vă cunoașteți unul cu celălalt. Veți vedea că situația va evolua lent, dar sigur.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Gemeni

Importanța comunicării și a schimburilor de idei, sau profesionale. O scrisoare, un telefon sau o deplasare vă va satisface propriul orgoliu. Veți fi liberi la comunicare.

Horoscop pentru Rac

mihai voropchievici horoscopul săptămânal
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Veți face o călătorie, posibil în schimb de experiență. Pentru cei singuri, în această călătorie veți descoperi pasiunea, găsind un partener sau o parteneră. Înaintați încet, nu forțați mâna norocului. Pentru voi este recomandat să faceți totul lent, pentru a avea succes, reușită. Cei care au afaceri vor semna un contract foarte benefic.

Horoscop pentru Leu

Este o săptămână în care pasiunea voastră va fi oscilantă, o zi mai bună, o zi mai puțin bună. Veți putea avea parte de o întâlnire pasională, bazată pe atracția fizică. Dorința voastră va fi împlinită la cote superioare.

Horoscop pentru Fecioară

Vor avea parte de reușită totală în tot ceea ce întreprind, pe plan profesional și plan personal. Au parte de sănătate, bani, iubire și succes.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Balanță

Se întorc în timp și se gândesc la cât de bine și frumos era în tinerețe. Vor avea nevoie de cineva care să îi trezească la realitate.

Horoscop pentru Scorpion

Se relansează un lucru pe care voi l-ați discutat, l-ați analizat și aveți și forța combativă de a vă impune punctul de vedere pentru că pasivitatea nu vă ajută în nici un fel. Veți începe o relație nouă, fie că e de afaceri, dar poate fi și una amoroasă.

Horoscop pentru Săgetător

Își va aduce aminte de tot felul de lucruri. Cineva care i-a promis marea cu sarea l-a abandonat, l-a trădat. Sunteți prizonierii unei situații în care săptămâna aceasta nu puteți face prea mult pentru voi. Părăsiți-i pe cei care v-au trădat ca să nu mai aveți parte de astfel de fenomene în viața voastră.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Capricorn

Reușită! Afirmare! Recunoașterea meritelor! Cu succes veți clarifica o situație. Veți avea succes în tot ceea ce întreprindeți. La orizont se întrezărește o mare dragoste pentru cei necăsătoriți. Pentru cei căsătoriți, dragostea ia amploare.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Vărsător

Vor demara noi acțiuni. Vor avea parte de o activitate profesională reușită și de o realizare materială pozitivă. O întâlnire cu o persoană mai în vârstă vă dă încredere în viață și nu vă face să ezitați la toate aceste porniri pe care le aveți voi în suflet.

Horoscop pentru Pești

Au o săptămână în care sunt nevoiți să facă o alegere. Sunt ezitanți. Sunt prinși de neliniști. Au o persoană cu care rivalizează și sfatul Semilunilor este: Reflectați înainte de a acționa, a spus Miahi Voropchievici la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel