Sari la conținut

Casa de pensii, anunț important: Acești pensionari trebuie să depună acte până la final de iunie

pensie
Sursă foto: Playtech
varsta de pensionare

Casa de pensii, anunț important! Casa de pensii a anunțat ce pensionari trebuie să depună acte până la final de iunie și pentru ce.

Astfel, Casei Judeţene de Pensii Bihor i-au fost repartizate un numar de 216 bilete de tratament balnear aferente seriei 9 începând cu data de 26.06.2024, pentru câteva stațiuni

O zi de cazare și de tratament costă sub 200 de lei

Un sejur de 16 zile în care este inclus tratamentul dar și nopțile de cazare în cele mai iubite stațiuni ale României, costă aproape 3.000 de lei. Un simplu calcul arată că o zi de cazare și de tratament costă sub 200 de lei, ceea ce este un chilipir.

Biletele pentru cea de-a 9 serie de tratament

statiune pentru pensionari
Bilete de tratament pentru pensionari

În aceste zile se dau biletele pentru cea de-a 9 serie de tratament. Chiar dacă ați ratat primele 8 serii, trebuie să știți că, în total sunt 19 serii de tratament. E vorba de sute de mii de bilete care sunt disponibile până la finalul anului.

Bilete de tratament balnear

Pentru detalii trebuie să vă adresați casei de Pensii din județul de care apaține.
Mai jos aveți anunțul casei de Pensii Bihor postat în aceste zile:

„În atenția beneficiarilor de bilete de tratament, seria 9

Casei Judeţene de Pensii Bihor i-au fost repartizate un numar de 216 bilete de tratament balnear aferente seriei 9 începând cu data de 26.06.2024, pentru urmatoarele statiuni:

– Sovata 3 bilete, Herculane 13 bilete, Calimanesti 2 bilete, Slanic Moldova 4 bilete, Amara 2 bilete, Buzias 6 bilete, Covasna 13 bilete, Felix 39 bilete, 1 MAI 46 bilete, Moneasa 14 bilete, Ocna Sugatag 2 bilete, Olanesti 2 bilete, Sangeorz 7 bilete, Saturn 1 bilet, Tinca 25 bilete, Turda 1 bilet, Tusnad 2 bilete, Vatra Dornei 19 bilete, Caciulata 8 bilete, Tasnad 7 bilete.

Acestea se pot ridica de la sediul instituţiei noastre zilnic, conform programului de lucru, de luni până joi între orele 8.00-14.00, vineri între orele 8.00-12.00 pana in data de 18.06.2024”, citează newsweek.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel