Sari la conținut

Casa Regală a dezvăluit dieta Reginei Elisabeta a II-a. Alimentele ajută la slăbit

Regina Elisabeta a II-a arată impecabilă la 93 de ani, iar mulți se întreabă ce alimente consumă. Casa Regală a dezvăluit planul alimentar al Reginei.

Casa Regală a dezvăluit dieta Reginei Elisabeta a II-a. Alimentele ajută la slăbit

Regina Elisabeta are un stil de viaţă sănătos care implică un regim strict sănătos, chiar dacă secretul siluetei sale stă în genă.

Regina a avut parte de cele mai incredibile preparate culinare, gătite de cei mai buni bucătari din lume. Sursele spun că aceasta ar avea aproximativ 20 de chefi personali, pregătiți să-i facă Reginei Elisabeta a II-a cele mai sofisticate preparate. Însă Suverana are mâncăruri care sunt interzis la palat.

Preparate sofisticate pentru Regină

Majestatea Sa nu este o mare iubitoare a dulciurilor, mâncărurile simple sunt cele care-i sunt pe plac. În schimb, porţiile sunt extrem de mici şi are parte de trei mese pe zi. Dar din meniu lipsesc cu desăvârșire anumite preparate. Iată câteva dintre mâncărurile şi ingredientele pe care bucătarii din Palatul Windsor nu le pot folosi sau găti.

Picant și exotic

Deşi membrii Familiei Regale merg des în ţări precum Franţa, Italia, Thailanda, Africa de Sud sau Japonia, aceştia nu gustă din mâncărurile exotice. BBC a dezvăluit, în 2000, că astfel de feluri de mâncare sunt interzise pentru regalităţi. În plus, Regina ar dispreţui aceste mâncăruri.

Cum se menține în formă Regina Elisabeta II? Ceapa şi usturoiul sunt interzise

Deşi sunt ingrediente de bază pentru multe mâncăruri gustoase, acestea au fost interzise complet de la masa regală, pentru că regina nu le-ar suporta, scrie essexlive.news. În plus, se pare că ar fi considerat un gest lipsit de eleganţă dacă un membru al Familiei Regale ar avea o respiraţie urât mirositoare la întâlnirea cu alţi oameni.

Acest lucru a fost confirmat şi de Camilla Parker Bowles, când a apărut la MasterChef Australia acum câţiva ani.

„Îmi pare rău să o spun, dar nu mâncăm usturoi. Este clar asta!”, a spus Camilla când a fost întrebată ce nu mănâncă Familia Regală.

Scoici

De fiecare dată când vizitează ţări străine, membrii Familiei Regale evită să mănânce scoici, pentru că reprezintă un risc ridicat de infecţii şi boli. De asemenea, se feresc de creveţi, crabi, homari şi alte crustacee. Bacteriile din acestea pot duce la toxiinfecţii alimentare, mai ales atunci când sunt mâncate crude sau gătite nepotrivit, iar Familia Regală nu vrea să se expună la astfel de riscuri.

Carnea în sânge

Una dintre mâncărurile preferate ale Reginei este friptura, dar aceasta trebuie să fie bine gătită. Darren McGrady, fostul bucătar al Reginei, a spus că la masa de Paşti, când se găteşte miel, Regina preferă carnea de pe exterior, pentru că e mai bine făcută.
La fel ca în cazul crustaceelor, carnea în sânge este interzisă membrilor Familiei Regale în călătoriile lor din cauza riscurilor pe care le implică, inclusiv toxiinfecţia alimentară. Membrii Familiei Regale nu pot fi văzuţi bolnavi în public.

Foie Gras

Una dintre cele mai controversate mâncăruri, pate-ul extrem de scump este produs prin hrănirea forţată a animalelor. Producţia este interzisă în Marea Britanie, iar activiştii cer interzicerea vânzării acestui produs în ţară. Astfel, nu e surprinzător că prinţul Charles, un mare apărător al mediului, l-a interzis din meniul regal în 2008.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: