Categories: Ştiri sănătate

Casa Regală, în pragul unui nou scandal. Cartea lui Harry amenință declanșarea unui război. Memoriile Ducelui de Sussex, „echivalentul publicitar al unei grenade aruncată în Palatul Buckingham”, spun experții

Casa Regală, în pragul unui nou scandal. Cartea lui Harry amenință declanșarea unui război la Palat. Memoriile Ducelui de Sussex, „echivalentul publicitar al unei grenade aruncată în Palatul Buckingham”, spun experții.

Există temeri că memoriale mult așteptate ale ducelui de Sussex ar putea conține critici la adresa familiei regale. Cartea prințului Harry ar putea fi „amără și supărată”, a susținut un expert, care a avertizat pentru Familia Regală că este „echivalentul publicistic al unei grenade aruncate în Palatul Buckingham”.

Casa Regală, în pragul unui nou scandal. Cartea lui Harry amenință declanșarea unui război la Palat

Așteptara carte de memorii a Prințului Harry, intitulată Spare, va fi lansată pe 10 ianuarie. Editorul Penguin Random House a spus că această carte va detalia cu „o onestitate neclintită” călătoria sa de la „traumă la vindecare”, adăugând:

„Pentru Harry, aceasta este povestea lui în sfârșit”.

Coperta îl arată pe Ducele de Sussex privind direct în cameră, împreună cu cuvintele „Prințul Harry” și „Spare”. Titlul este o referire la sintagma „moștenitorul și cel de rezervă”.

Dar există temeri că cartea ar putea conține atacuri și acuzații împotriva Familiei Regale, declanșate bineînțeles de interviul-bombă al lui Harry și soției sale Meghan cu regina emisiunii de chat Oprah Winfrey,  din martie 2021.

Memoriile Ducelui de Sussex, „echivalentul publicitar al unei grenade aruncată în Palatul Buckingham”, spun experții

Nile Gardiner, un expert al familiei regale și al politicii externe, se teme că memoriile ducelui de Sussex „ar putea provoca mari daune familiei regale”. Într-un avertisment uriaș, el a comparat cartea cu „echivalentul publicitar al unei grenade care este aruncată în Palatul Buckingham”.

„Au existat pe bună dreptate o mulțime de reacții la lansare și anticipez că aceasta va fi o carte supărată și amară. Ar putea provoca multe daune familiei regale.

Tonul cărții, bazat pe titlul Spare și pe coperta anterioară, pare a fi foarte întunecat. Poate fi echivalentul publicitar al unei grenade aruncată în Palatul Buckingham”, a declarat Gardiner pentru  Express.co.uk.

„Titlul cărții stabilește de la început un ton plin de resentimente. Probabil că NU va fi o carte plină de speranță și aspirație. Ar putea fi o carte plină de furie, iar titlul este o reflectare a acestei furii. Numai titlul cărții trimite un semnal negativ masiv.”

Expertul familiei regale a avertizat că va exista „multă nervozitate” în Palatul Buckingham în legătură cu lansarea cărții și a conținutului acesteia.

Dar el a avertizat că orice atac împotriva familiei regale ar putea fi „foarte dăunătoare” pentru monarhie și ar putea avea un impact „catastrofal” asupra poziției lui Harry și Meghan în familia regală, până la punctul în care și-ar putea pierde titlurile regale.

Dl Gardiner a continuat: „Palatul Buckingham va fi foarte îngrijorat de carte și va fi multă nervozitate în legătură cu viitoarea ei lansare. Anticipez că va fi un punct de cotitură cu familia regală.

Consecințele pe termen lung pentru monarhia sunt foarte dăunătoare. Impactul asupra statutului lui Harry și Meghan în familia regală va fi catastrofal. Ei își vor pierde titlurile regale dacă vor exista atacuri în această carte”.

Prințul Harry ține Casa Regală în suspans

Într-un comunicat de presă pentru cartea lui Harry, editorul Penguin Random House a spus:

„Spare îi duce imediat pe cititori înapoi la una dintre cele mai înfiorătoare imagini ale secolului al XX-lea: doi băieți tineri, doi prinți, mergând în spatele sicriului mamei lor, în timp ce lumea privea îndurerat. – și groază. În timp ce Diana, Prințesa de Wales, a fost înmormântată, miliarde s-au întrebat ce trebuie să gândească și să simtă prinții – și cum se va desfășura viețile lor din acel moment. Pentru Harry, aceasta este povestea lui în sfârșit. Cu onestitatea sa crudă și neclintită, Spare este o carte de referință plină de perspicacitate, revelație, auto-examinare și înțelepciune câștigată cu greu despre puterea eternă a iubirii asupra durerii.”

Un site de promovare pentru noua carte a fost lansat și el, Penguin afirmând că Ducele de Sussex va sprijini organizațiile caritabile britanice cu donații din venituri.

Când Prințul Harry a anunțat detaliile cărții anul trecut, el a spus într-o declarație: „Scriu asta nu ca prințul în care m-am născut, ci ca omul în care am devenit. Am trăit diverse stări de-a lungul anilor, atât la propriu, cât și la figurat, și speranța mea este că spunându-mi povestea – măriri și decăderi, greșeli, lecții învățate – pot ajuta să arăt că, indiferent de unde venim, avem mai multe în comun decât credem.

„Sunt profund recunoscător pentru oportunitatea de a împărtăși ceea ce am învățat de-a lungul vieții mele până acum și sunt încântat ca oamenii să citească o relatare directă a vieții mele, care este exactă și pe deplin veridică.”

Recent Posts

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

2 minute ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

32 de minute ago

19 mai 2022. Sfântul Mucenic Patrichie, mare vindecător de boli. Rugăciunea în această zi îți aduce alinare și te scapă de necazuri

În ziua de 19 iunie, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Mucenic Patrichie, episcopul Prusiei…

o oră ago

Alimente și băuturi care mențin un ficat sănătos și fericit. Reduc riscul de boli hepatice, de la hepatită, la cancer de ficat

Alimente și băuturi pentru un ficat sănătos. Ficatul funcționează și ca un organ care ajută…

2 ore ago

Bonă reținută în București. Părinții au filmat-o când le agresa copilul de un an

Bonă reținută în București. O femeie care avea grijă de un băiețel de un an…

2 ore ago

Citeste si: