Sari la conținut

Prințul Harry și Meghan Markle nu vor fi invitați la încoronarea Regelui Charles al III-lea dacă…

Sursă FOTO: EVZ

Dacă Prințul Harry o critică pe Regina Consort Camilla în viitoarele sale memorii, Regele Charles al III-lea nu îi va invita pe Ducele de Sussex și pe soția sa Meghan Markle, Ducesa de Sussex, la încoronare, a susținut o sursă, potrivit LiveMint. Pe 6 mai 2023, la Abația Westminster din Londra va avea loc o ceremonie de încoronare pentru Rege și Regina Consort.

Prințul Harry și Meghan Markle nu vor avea voie să participe la încoronare, potrivit unui prieten al Camillei, dacă în cartea foarte așteptată o menționează pe Camilla. Potrivit persoanei din interior, relația intens pasională a lui Charles cu Camilla și sentimentele sale de protecție față de ea sunt de vină pentru acest lucru, a raportat Daily Beast.

Părerea Prințului Harry despre mama sa vitregă Camilla, împreună cu ruptura sa cu fratele Prințul William, relația tumultoasă cu Prințul Charles și consecințele plecării sale și a lui Meghan din Familia Regală în 2020, vor fi probabil toate acoperite în memoriile, pe care Penguin Random House intenționează să le publice.

Sursă: EVZ

Deoarece Charles o protejează atât de înverșunat pe Camilla, aproape tot ceea ce a făcut în ultimii 20 de ani a fost menit să ajute publicul să o accepte pe Camilla, a spus sursa. Dacă Harry îl forțează pe Charles să ia o decizie prin care o lovește pe Camilla în cartea sa, nu există nicio îndoială că o va alege pe Camilla, a adăugat sursa. Este, totuși, în regulă ca Harry să-l critice pe Charles.

S-a raportat anterior că scrierile Prințului Harry, programate inițial pentru publicare în 2022, ar putea fi amânate și mai mult, deoarece el rescrie o parte din carte în urma morții Reginei Elisabeta a II-a. Cartea este în curs de editare pentru că Ducele de Sussex nu vrea să jignească pe nimeni, potrivit unui expert regal.

Casa Regală a refuzat să comenteze raportul. Lista invitaților este încă în discuție, potrivit unor surse de la palat, lăsând deschisă în mod deliberat includerea sau excluderea lui Harry și Meghan.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel