Sari la conținut

Dezvăluiri șocante despre Harry: Băiatul sălbatic a murit…

Harry a ”înnebunit”! Un actor face dezvăluiri șocante: Băiatul sălbatic a murit…

Actorul Valentine Low, corespondent regal al publicației Times, a făcut recent mai multe dezvăluiri șocante despre Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle. Acesta spune că Harry era ”un băiat sălbatic” când a cunoscut-o pe Meghan, iar întâlnirea cu actrița i-a schimbat viața.

Schimbarea lui Harry: Era ”un băiat sălbatic”

Valentine Low povestește o serie de întâmplări inedite despre ducii de Sussex, care stârnesc deja discuții. Povestea Ducilor a fost lansat recent în Marea Britanie, dar Times a anticipat câteva fragmente care au galvanizat deja presa britanică și nu numai. După declarațiile șocante despre relația lui Harry și Meghan cu personalul lor, alte povestiri culese de Low atrag acum atenția, potrivit Today.

Sursă FOTO: EVZ

Tânărul prinț a fost o figură fascinantă

Reporterul spune că prințul era ”un băiat sălbatic” când a cunoscut-o pe Meghan. Întâlnirea cu actrița i-a schimbat viața, ajutându-l să se stabilească după ani tulburi.

”Tânărul prinț a fost o figură fascinantă, a zburat cu un elicopter Apache și a fost puternic implicat în domeniul sănătății copiilor, cu organizații de caritate precum Well Child. Dar era și un băiat destul de sălbatic”, scrie Low.

Autorul amintește când Harry a folosit un epitet rasist către unul dintre camarazii săi, de deghizarea unui general nazist care a dezlănțuit o ploaie de comentarii împotriva prințului și a Familiei Regale dar și de anul 2012 când Ducele de Sussex a fost fotografiat gol în Las Vegas.

Pe scurt, Harry a petrecut câțiva ani tulburi. ”Când Harry era tânăr, era ușor să-i ierți greșelile. Dar în ce moment un băiat sălbatic se transformă într-un adult mizerabil? Băiatul sălbatic a murit în ziua în care Harry a cunoscut-o pe Meghan Markle”, scrie Low în cartea sa.

O relație salvatoare pentru prințul care și-a putut reabilita imaginea, grație sprijinului și apropierii soției sale. Dar nu doar trandafiri și flori în Sussex. Reporterul The Times a preluat, de asemenea, declarații puternice de la foștii angajați ai cuplului, care au spus că au fost hărțuiți și opoziți de cei doi membri ai familiei regale, descriși drept ”narcisiști ​​și sociopați”.

Megha Markle, un model ”sociopat narcisist”

Potrivit a ceea ce scrie Valentine Low în cartea sa ”Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown”, Meghan Markle a fost un model de ”sociopat narcisist” care își plănuia de la bun început ieșirea din familia regală. Acestea sunt declarațiile despre Ducesa de Sussex lansate de personalul ei.

În carte se mai scrie că Meghan a fost acuzată în repetate rânduri de comportament neadecvat, aproape de bullying, în detrimentul personalului său. Relația devenise atât de tulburată încât propriul frate al lui Harry, Prințul William, a trebuit să intervină într-o situație de acest gen.

Dar nu numai Meghan, se pare că și Prințul Harry a fost ”la fel de disprețuitor” față de personal. O persoană din interior i-a spus reporterului: ”Le-a trimis e-mailuri oribile. A fost atât de crud”.

Fosta actriță a fost hotărâtă să relateze o altă versiune a faptelor în cursul interviului cu Oprah Winfrey, aceasta negând acuzațiile de agresiune, ba mai mult susținând că s-a gândit chiar la sinucidere.

Având în vedere abuzul și bullyingul constant al ducesei, personalul și-a dat o poreclă care sublinia climatul de tensiune care plutea la acea vreme în palat: ”Sussex Survivors Club”, tradus,”Clubul Supraviețuitorilor Sussex”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel