Sari la conținut

Câștigătorul X Factor 2015 lupta cu o boală extrem de gravă. Momente cumplite și dureroase

Câștigătorul X Factor din ediția 2015, Florin Răduța, a fost diagnosticat cu o boală extrem de gravă și a trecut prin momente cumplite în procesul lui de vindecare.

„După ce am câștigat X Factor, a fost o perioadă foarte grea și stresantă. Tot stresul, nesomnul și-a spus oarecum cuvântul. Sufeream din cauza aceasta de un ulcer de vreo 5 ani și de la unul dintre tratamente făcusem un șoc anafilactic, iar după ce că corpul meu era foarte slăbit, că nu mâncasem de câteva luni din cauza ulcerului, într-o dimineață am făcut acel preinfarct

Eu și familia mea am trecut printr-o perioadă tare urâtă. Și a trebuit să mă opresc din tot ceea ce făceam. A fost cea mai întunecată perioadă din viața mea. La o lună, am aflat că mi-au găsit tumori pe stomac, de aceea m-am retras pentru o perioadă de aproape 3 ani, timp în care a fost foarte greu să-mi gestionez mintea și emoțiile.

Am avut câteva tratamente, am făcut destul de mult sport, am mâncat foarte sănătos și am făcut hipnoterapie. Auzisem că terapia prin hipnoză ajută foarte mult în boli de genul. A fost greu, dar la capătul puterilor mereu te așteaptă Dumnezeu. Datorită Lui s-au rezolvat toate și am avut parte de cel mai bun final. Tumorile s-au reabsorbit și acum sunt bine. Am foarte bine grijă cu ce mă hrănesc fizic, mintal și emoțional.

Mi-am reluat activitatea: fac muzică, cânt la evenimente, concerte și fac ceea ce mă face fericit. Însă, am învățat că nici faima, banii, succesul, relațiile sau oricine nu sunt mai importante decât sănătatea ta fizică, mintală sau emoțională”, a declarat Răduță, pentru Cancan.

Hipnoterapia este un tip de terapie prin hipnoză folosită pentru a accesa și a reprograma mintea subconștientă. Psihologul folosește relaxarea și imageria ghidată pentru a accesa acea parte din pacient care stă de obicei în umbră, subconștientul.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel