marți, martie 2, 2021

Poate e ultimul lucru la care te-ai gândi că poate funcţiona pe post de medicament, însă cercetătorii susţin că sexul ne poate vindeca de anumite afecţiuni. Una dintre condiţiile necesare pentru a avea efect este şi ora la care acesta este făcut

Cercetătorii irlandezi au realizat o serie de studii pentru a determina cu precizie momentul cel mai bun al zilei pentru a face sex Ei, însă, au ales ca criteriu pentru a determina cel mai bun moment al zilei, efectul benefic pe care îl are sexul asupra stării generale de sănătate.

Studiul realizat de specialiştii de la Queen`s University din Belfast arată că momentul ideal pentru sex este dimineaţa. Ei aduc ca argument faptul că la aceste ore pielea bărbaţilor emană mai mulţi feromoni, iar nivelul de testosteron este mai ridicat ca în restul zilei, drept dovadă stând erecţiile pe care le au în mod natural dimineaţa bărbaţii.

Mirosul emanat de bărbaţi dimineaţa funcţionează ca un fel de afrodisiac natural, mai susţin cercetătorii.

Sexul este un adevărat medicament, mai susţin cerectătorii citaţi de The Sun. Două partide de sex pe săptămână sunt ideale pentru a rezolva mai repede socotelile cu vreo răceală care îţi dă bătăi de cap. Nu este bine nici să exagerezi cu acest “medicament”: mai mult de 3 partide de sex pe săptămână îţi slăbesc sistemul imunitar.

Ultimele stiri

Parteneri