luni, decembrie 5, 2022

Ai auzit mereu de planuri de dietă care îți promit 5, ba chiar 10 kilograme într-o săptămână, însă cât de mult poți să slăbești într-o săptămână?

„În general, poți să slăbești 3-4 kilograme pe săptămână, însă depinde de greutatea inițială. Oamenii, care au o greutate mai mare vor putea vedea rezultate mai drastice, iar cei cu un stil de viață cât de cât sănătos vor vedea rezultatele mai greu. De asemenea, cei care încearcă diete de detoxifiere sau diete bazate doar pe sucuri, vor vedea o descreștere a greutății din cauza retenției de apă, dar aceea va reveni la normal după câteva săptămâni” este de părere Lauren Slyton.

Te-ar mai interesa: Primul mesaj al legendarului Pelé după ce a fost m...

De asemenea, ea sfătuiește că un program de viață care să includă mese sănătoase și sport, ar trebui să înceapă cu 2 kilograme pe săptămână. „Dacă vrei să slăbești și să rămâi așa ar trebui să slăbești treptat”

A.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private