Caşcavalul produs din lapte poate fi consideraţi de unii nutriţionişti un inamic al dietelor, însă dacă este de calitate şi consumat în cantităţi moderate poate veni în completarea dietelor
1. Grăsimea este bună
Grăsimea pe care o ingerăm într-o zi trebuie să fie bună! Această protejează inima şi intră în componenţa colesterolului bun. Adulţii pot să consume pe zi 3 produse lactate degresate. Caşcavalul dacă nu este foarte gras este benefic pentru organism
2. Caşcavalul de pe pizza
Caşcavalul de pe pizza nu este neapărat mai nesănătos deoarece este mai uleios sau pare mai gras, deoarece este foar topit. Mozzarela este tot o bucată de caşcaval care are grăsimi, dar în stare solidă nu o poţi vedea
3. Sodiul
Depinde de tipul de caşcaval, însă acesta este un produs sărat. Parmezanul are aproape 75 de miligrame de sare, iar caşcavalul american are între 174-351 miligrame de sare. Un adult trebuie să consume în medie 180-500 de grame de sare, însă trebuie luată în considerare toată cantitatea de sare din toate produsele.
A.
De la înființarea Microsoft și până în prezent, multe lucruri s-au schimbat în viața lui…
Anii necunoscuți, cunoscuți și sub numele de „anii pierduți” ai lui Iisus Hristos, dintre vârsta…
Armonizați energia din casa dvs. pentru un mediu liniștit și plin de bucurie cu ajutorul…
Ați observat vreodată cum unii oameni nu-și pot ascunde emoțiile, oricât de mult ar încerca?…
Horoscopul zilei de sâmbătă, 4 mai 2024, spune că nativii zodiacului vor avea parte de…
Potrivit nutriţioniştilor, este un mit că valorile colesterolului cresc foarte mult după consumul de ouă,…