Sari la conținut

Cât noroc ai în viață în funcție de ziua nașterii. Cei mai norocoși s-au născut în aceste zile

Noroc sau ghinion? Chiar dacă, norocul ni-l mai facem și cu mâna noastră, așa cum se spune, unele persoane reușesc să obțină ce își doresc cu mai puțin efort, decât altele. Sunt cei cărora norocul le surâde chiar când au mai multă nevoie. 

In numerologie, ziua in care ne-am nascut este perfect legata de o planeta care ne guverneaza destinul dar si norocul.

Luni. Ziua de luni este guvernata de Luna. Persoanele care sunt nascute in acesta zi dau dovata de incredere, hotarare, introvertire, rabdare. Aceste persoane se pot cu usurinta sacrifica pentru binele celor din jur fara vreun interes personal, fara sa ceara niciodata ceva in schimb.

Marți. Ziua de marti este guvernata de Marte. Cei nascuti in aceasta zi se pot numi ghinionisti. Este ziua tuturor ghinioanelor. Au probleme si in relatiile de cuplu, trecand cu usurinta de la o relatie la alta, fara stabilitate. Sunt romantici, sensibili, sociabili si independenti.

Miercuri. Ziua de miercuri  este guvernata de Mercur. Persoanele care s-au nascut in aceasta zi, in ciuda superstitiei care predomina in jurul acestei zile, sunt cele mai norocoase. Cei nascuti marti sunt persoane active, vesele, pozitive, ambitioase, schimbatoare, suspicioase.

Joi. Ziua de joi este guvernata de Jupiter. Cei nascuti in aceasta zi sunt foarte disciplinati, muncitori, iubitori, norocul este la el acasa, au foarte mult magnetism, parca atrag binele de partea lor, viata lor indreptandu-se mereu intr-o directie buna indiferent de cumpenele de care se lovesc pe parcurs.

Vineri. Ziua de vineri este guvernata de Venus. Doritori de lux, cei nascuti in acesta zi ajung sa il si obtina. Au suflet de artisti, de aceea sunt foarte iubiti si respectati. Sunt foarte cheltuitori dar stiu sa isi gestioneze banii astfel incat sa nu ramana niciodata fara. Sunt persoane foarte sociabile, de aceea intalnesc de-a lungul timpul foarte multe persoane si au foarte multi prieteni.

Sambata. Ziua de sambata este guvernata de Saturn. Cei nascuti in aceasta zi sunt persoane norocoase dar in ciuda acestui lucru se lovesc deseori de esecuri, partea buna este ca se ridica mereu din propria cenusa precum pasarea Pheoenix. Au suficiente probleme de sanatate, neintelegeri in familie, esecuri in dragoste, insa le rezolva pe toate de-a lungul timpului.

Duminica. Ziua de duminica este guvernata de Soare. Persoanele nascute in aceasta zi sunt punctuale, sensibile, serioase, generoase, autoritare, binevoitoare. Datorita respectului pe care il ofera si al educatiei de care dau dovada, persoanele nascute luni desi pretind ca iti spun totul in fata atunci cand este cazul nu te vor jigni prin spusele lor.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: