luni, februarie 6, 2023

Un bărbat care suferea de insuficiență renală a încercat o dietă cu struguri, iar rezultatul a fost spectaculos. 

Acesta a mâncat timp de trei săptămâni numai struguri şi la final a constatat că pierduse foarte multe kilograme. Dieta presupune renunţarea pentru un anumit timp la toate alimentele, mesele constând numai în struguri, care reglează digestia şi favorizează eliminarea toxinelor.

Te-ar mai interesa: Ceaiul farmacie care scade tensiunea arterială și ...

Dieta cu struguri are şi efect detoxifiant. În cinci-şase zile, se pot pierde două sau chiar trei kilograme. Trebuie să ştiţi că dieta nu se poate ţine mai mult de câteva zile.

Uleiul din sâmburi de struguri

Mai puţin cunoscut, uleiul din sâmburi de struguri este o variantă sănătoasă atât pentru salate, cât şi pentru gătit. Este bogat în grăsimi sănătoase, care reduc colesterolul rău şi conţine şi multi antioxidanţi.

Strugurii în cosmetică

Specialiştii laboratoarelor Caudalie spun că viţa de vie are propriul ei mecanism de stocare a apei: când condiţiile meteo se înrăutăţesc, planta îşi face rezerve de apă în rădăcini şi tulpini pentru a le folosi atunci când apar frunzele şi fructele. Această apă, care se regăseşte în struguri, este puternic hidratantă şi bogată în minerale şi vitamine.

Te-ar mai interesa: Tot ce trebuie să știi despre uleiul CBD...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private