Sari la conținut

Cătălin Botezatu: ”Am rămas fără nimic, absolut zero. Niște oameni perverși au reușit să ia totul”

Din cuprinsul articolului

Cătălin Botezatu a povestit cum a rămas fără întreaga avere, fiind nevoit să înceapă de la zero, când avea 26 de ani. Celebrul creator de modă spune că a fost trădat de niște foști colaboratori. 

„Am pierdut o casă la Monte Carlo, 30 și ceva de ferme agricole care valorau milioane. Proprietăți în toată România, elicopter, avion, casă de modă. Terenuri, 22 de milioane de mărci, 100 de milioane de coroane suedeze.

Casa în Primăverii, cu două etaje. Am rămas fără nimic, absolut zero. Niște oameni inteligenți, dar, în același timp și perverși, am colaborat cu ei și au reușit să ne ia totul. La 26 de ani’, a povestit vedeta în urmă cu ceva timp, potrivit PlayTech.

Prieteni doar la nevoie

Despre zvonurile că ar avea o avere de 100 de milioane de euro, Botezatu a spus: „Nici nu știu ce sume se vehiculează. Nu știu dacă am 100 de milioane de euro, nu cred, poate! Dacă Ilinca Vandici a făcut un milion… Nu o să comentez niciodată sume pentru că banii mi se par vulgari din toate punctele de vedere”.

Creatorul de modă a avut parte și de prieteni care îl sunau doar atunci când aveau nevoie de ajutorul său sau chiar de banii săi.

„Sunt vreo 5 – 6 și sunt bogați. Sunt mulți care nu îți mai dau un telefon sau doar atunci când mai vor niște bani. Mereu voi spune asta: Dacă ți-am dat niște bani și știi că a venit termenul să mi-i dai, dar n-ai să mi-i dai, măcar dă-mi un telefon și să-mi spui. „Am să-ți dau bani, dar nu îi am acum, mai păsuiește-mă”. Se fac că plouă și asta mă deranjează cel mai tare”, a mai afirmat Cătălin Botezatu.

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel