Cate proteine trebuie sa mananci zilnic ca sa slabesti

Cate proteine trebuie sa mananci zilnic ca sa slabesti
Cate proteine trebuie sa mananci zilnic ca sa slabesti

De multe ori auzim ca dietele bazate pe proteine ajuta foarte mult in eliminarea tesutului adipos, insa este destul de neclar care este exact cantitatea de proteine pe care trebuie sa o mananci pentru a slabi.

Pentru a sti acest lucru, este important in primul rand sa cunoastem felul in care proteinele actioneaza in organismul uman si efectiv ce sunt ele.

Ce sunt proteinele si cum actioneaza:

Proteinele sunt macronutrienti de care organismul are mare nevoie pentru a functiona corect. Faciliteaza cresterea si desvoltarea corpului si totodata intaresc sistemul imunitar.

Totodata, proteinele ajuta in mod direct la repararea tesuturilor, organelor, tendoanelor, muschilor, oaselor si a pielii.

Mai mult decat atat, proteinele au un rol important in sinteza enzimelor neurotransmitatorilor si hormonilor. Tocmai din aceste motive, fara proteine, corpul este predispus la atrofiere musculata.
Cate proteine trebuie sa mananci ca sa slabesti:
Studii recente arata ca un aport ridicat de proteine, i detrimentul carbohidratilor, zaharurilor si grasimilor, ajuta la eliminarea tesutului adipos din corp, fara sa duca la atrofierea masei musculare. 

Continuarea pe Lyla.ro

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox