miercuri, octombrie 5, 2022

Auzim nu o dată, faptul că exercițiile fizice ne mențin tineri și frumoși, dar există câteva exerciții care pot să preîntâmpine problemele de sănătate care apar o dată cu vârsta

  1. Mersul pe jos

Mersul pe jos face piciorul frumos – îmbunătățește circulația și digestia. Este un exercițiu pe care îl poate face toată lumea în orice condiții. Medicii recomandă 30 de minute de mers pe jos în fiecare zi, mai ales persoanelor care stau foarte multe ore pe scaun la birou

Te-ar mai interesa: Legătura dintre Andreea Esca și fiul lui Alexandru...

2. Genuflexiunile

Genuflexiunile previn durerile de spate, de șolduri, îmunătățesc flexibilitatea și echilibrul. Îmbunătățește ditribuirea substanțelor nutritive în organism.

3. Înotul

Protejează articulațiile și este un exercițiu distractiv. Întărește musculatura și se poate face la orice vârstă. Nu este doar un exercițiu cardiovascular grozav, dar și o activitate frumoasă.

4. Întinderile

Se fac înainte, dar și după orice exercițiu fizic pentru a preveni accidentările, pentru a menține mușchii sănătoși și flexibili.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private