Sari la conținut

Caz absolunt ȘOCANT într-o localitate din România. Un mort a fost ridicat din sicriu de către polițiști după un apel la 112. Detalii halucinante din anchetă

Participanții la o înmormântare din localitatea Valea lui Bosie din Vaslui au asistat la o scenă de-a dreptul șocantă: mortul a fost ridicat din sicriu de politiști în urma unui apel la 112.

Mai exact, bărbatul mort de ciroză, a fost ridicat de polițiști într-o anchetă de crimă. Medicul de familie a bărbatului credea că acesta s-a stins din viață sugrumat, neștiind de boala cronică a bărbatului.

Bărbatul în vârstă de 47 de ani ce a murit luni dimineața, a fost diagnosticat anterior cu ciroza hepatică. În urma unui apel la 112, la casa bărbatului decedat a descins o echipă întreagă de anchetatori, împreună angajații de la Medicina Legală, alertați cu privire la faptul că bărbatul ar fi murit sugrumat.

Au urmate clipe terifiante, atât pentru mama defunctului, cât și pentru polițiștii prezenți la fața locului. Sub ochii familiei, chiar la fața locului, persoana decedată a fost scoasă din sicriu, dezbrăcată și introdusă într-un sac negru, relatează publicația „Vremea Nouă”, și dusă apoi la Medicina legală, pentru autopsie.

Potrivit sursei citate, medicul ar fi refuzat refuzat să vină la domiciliu ca să constate decesul și a anunțat Primăria și familia că o consideră moarte suspectă, fără să știe de suferințele cronice ale propriului pacient, de evoluția stării sale de sănătate, deși îl avea în evidență.

Sora bărbatului decedat a sunat la 112 să anunțe că doctorița refuză eliberarea certificatului de deces, astfel că polițiștii au început ancheta.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel