joi, mai 26, 2022

Bani din donații, pierduți la jocurile de noroc. O mamă a pierdut la pariuri și jocurile de noroc suma de 100.000 de lire sterline, bani strânși în urma unor donații pentru tratamentului băiețelului ei, bolnav de cancer în stadiu terminal. Ulterior, micuțul s-a stins din viață. Gestul femeii a șocat o lume întreagă.

Orginară din Marea Britanie, Stacey Worsley a cheltuit toată suma pe diferite platforme de pariuri și jocuri de noroc. Suma a fost strânsă de pe urma donațiilor pe care oamenii cu suflet mare le-au făcut pentru a ajuta micuțul să urmeze tratamentul corespunzător, potrivit mirror.co.uk. 

Te-ar mai interesa: Ai un ten cu tendință acneică? Iată ce alimente tr...

A pierdut la jocurile de noroc banii strânși pentru tratamentul fiului, bolnav de cancer

Toby Nye, fiul englezoaicei a primit un diagnostic crunt, cancer. Cum părinții lui nu dispuneau de fondurile necesare, cazul băiețelului a fost mediatizat și s-a solicitat ajutorul oamenilor. Impresionați de situație, aceștia s-au mobilizat și, în urma donațiilor făcute, s-a strâns suma de 100.000 de lire sterline.

Totul s-a terminat, însă, după ce femeia a pierdut la jocurile de noroc toți banii. Ulterior, micuțul și-a dat ultima suflare.

Stacey Worsley este angajată la un spital, unde lucrează ca asistentă medicală. Surprinzător, reprezentanții unității sanitare nu i-au suspendat activitatea, după ce femeia a precizat că regretă ce a făcut. În plus, între timp, aceasta ar fi înapoiat toți banii pe care i-a pierdut la jocurile de noroc. Șeful ei susține că totul poate fi verificat.

Te-ar mai interesa: Cum un simplu epilat te poate îmbolnăvi de HPV? Me...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private