joi, august 11, 2022

Poliţiştii din Neamţ au întocmit un dosar penal pentru răspândirea de informaţii false după ce o persoană a afirmat, într-un live pe Facebook, că spitalul modular ATI de la Piatra-Neamţ este gol.

Pe 14 octombrie, o femeie din Piatra-Neamţ a făcut un live pe Facebook în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ şi a afirmat că spitalul modular ATI este gol.

„Iată spitalul modular de la Piatra Neamț, nu e nimeni pe acolo”, susține o femeie, într-un film făcut cu telefonul, din afară.

Te-ar mai interesa: De ce să acoperi ecranul TV atunci când este închi...

Spitalul modular a fost instalat în Neamț de asociația „Dăruiește viață”, după ce a ars secția ATI de la Județean.

„Urmare a apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care o persoană prezintă informaţii cu privire la gradul de ocupare al spitalului modular din Piatra-Neamţ, Compartimentul Relaţii Publice al IPJ Neamţ precizează că poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de ştiri, date sau informaţii false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora şi fac verificări, în vederea identificării persoanelor implicate şi luării măsurilor legale ce se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu, citat de Agerpres.

Te-ar mai interesa: Medic: De ce tot mai mulți tineri de 30 de ani fac...

Potrivit conducerii spitalului, în ziua respectivă erau internaţi 25 de pacienţi în stare gravă în secţia ATI.

Libertatea a cerut imagini din spital, de luni, 18 octombrie. Le publicăm. Ele arată pacienți și personalul medical din interior.

Fotografie făcută luni, 18 octombrie, la spitalul modular de la Piatra Neamț. Pe fundal, doi dintre angajații spitalului care au în grijă pacienții internați aici cu COVID Sursa foto: Libertatea

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private