sâmbătă, decembrie 3, 2022

Profesorul Vlad Ciurea subliniază că zahărul rafinat este extrem de toxic și a dezvăluit cum își îndulcește cafeaua în fiecare dimineață.

Zahărul este un toxic. Zahărul adevărat, ăsta super, super rafinat, este toxic. Am încercat și eu cu stevia, nu mi-a plăcut.

Acum am găsit aceste pliculețe cu zahăr verde. Sau dacă fac cafea, până mă pregătesc, cafeaua se răcește, pentru că nu ai voie în cafea fierbinte, și pun miere. Mierea este miere”, a explicat medicul Vlad Ciurea.

Te-ar mai interesa: Lista siropurilor de tuse interzise în Uniunea Eur...

Profesorul Vlad Ciurea a mărturisit în cadrul evenimentului „Fain & Simplu la Ateneul Român!”, găzduit de Mihai Morar, că și el a trecut prin depresie. Sfaturile neurochirugului pentru a ieși la suprafață!

„Printr-o întâmplare am trecut și eu prin depresie. Dacă poți realiza, nu te afunzi ca în tunel, trebuie să mergi în sus: tu cu tine însuți. Deschizi geamul, te uiți în oglindă și trebuie să ieși la suprafață, înoată, du-te în sus, trage aer, trage oxigen. Tu trebuie să fii un exemplu! Dacă tu te prăbușești, familia ta ce o sa zică? Trebuie să nu ajungi în depresie. Luați un animăluț lângă dumneavoastră, toată ziua te ocupă și te scoate din depresie”, a spus profesorul Vlad Ciurea în cadrul evenimentului.

Te-ar mai interesa: Absolut ȘOCANT! Cum arată bărbatul care a băut zil...

Contează enorm deschiderea geamului cu primele raze de soare

„Să nu uităm optimismul! În primul rând trezire de dimineață. Mâine tot la 5:30 mă trezesc. La 6:30 încerc să părăsesc domiciliul, să plec spre serviciu. Trec prin Piața Victoriei. E liniște. Contează enorm deschiderea geamului cu primele raze de soare. Beau două pahare de apă de dimineață, la temperatura camerei. Mănânc ceva. După aceea vine cafeaua, ca un fel de răsfăț”, a explicat acesta la Antena 3 CNN.

Te-ar mai interesa: Tragedie în lumea filmului! A murit un mare actor ...

Munca m-a scos din impas

Rețeta neurochirgului. Profesorul Ciurea spune că a depășit acest moment prin autoeducare și multă muncă.

„M-am autoeducat. Am vorbit tare, dar m-am plimbat așa de nebun, și așa am început să vorbesc tare, să mă autoevaluez, să zic că nu se poate. Trebuie să ies din asta. Sunt pe picioare, sunt sănătos, am putere, trebuie să ies! Creierul meu s-a clătinat. Asta nu înseamnă nimic. Mergem înainte și vedem ce putem să facem. Și munca m-a scos. Munca m-a scos din impas”, a povestit specialistul.

Te-ar mai interesa: Cod roșu la Spitalul din Timișoara. Raed Arafat: ”...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private