vineri, octombrie 7, 2022

Dragostea sau banii? Dragostea sau banii este una dintre veșnicele dileme cu care se confruntă oamenii aproape în fiecare zi. Unii se lasă ghidați de sentimente și fac alegerea cu inima, în timp ce alții prețuiesc mai mult bunurile financiare.

Banii iti asigura confortul, dar nu iti garanteaza fericirea. Iubirea te face sa te simti implinit, dar poate rezista in lipsa banilor?

Tu ce ești dispusă să alegi în viață, în funcție de zodia în care te-ai născut?

Te-ar mai interesa: 5 semne de depresie pe care nu ar trebui să le ign...

„Zodiile de pământ iubesc cel mai mult banii. Vorbim aici despre Fecioare, Taur, Capricorn. Pe lângă ei, mai sunt şi alte zodii de Aer şi Apă care se duc la bani. Racul iubeşte foarte mult partea financiară, la fel şi Scorpionul.

Vărsătorul vrea şi el bani, dar este foarte aerian şi mai uită. Leul vrea jumătate, jumătate. La fel şi Berbecul. Leul vrea pentru prima dată să strălucească, apoi lasă dragostea.

Zodiile de Aer sunt total diferite. Dacă au dragoste, au tot ce vor. Dumezeu îi iubeşte. Peştii vor dragoste şi oferă foarte multă dragoste.

Atenţia este foarte importantă în orice relaţie. Trebuie să acordăm atenţie partenerului. La fel trebuie să dăm şi noi, la rândul nostru.

Te-ar mai interesa: Horoscop 7 octombrie. Nu irosi celulele nervoase p...

Dragoste sau bani? Dragostea vine după partea financiară. Sunt foarte mulţi materialişti. Orientarea spre material nu este bună. A cam început să dezumanizeze. Mai este frica de singurătate.

Sunt oameni care îşi doresc dragoste. Rămân ancoraţi într-o tristeţe pentru că nu îşi găsesc perechea potrivită. Este foarte greu să îi scoţi de acolo. Ei caută iubirea adevărată şi o caută toată viaţa.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă cu noi în timpul unui atac de panic...

Iubirea adevărată poate veni şi mai târziu. Oamenii trebuie să se descopere. Ei aşteaptă că vine dragostea mare. Ca în filmele indiene. Se poate.

Există oameni care au iubire şi se satură de ea. Dragostea nu se vorbeşte, ea se simte şi se trăieşte.”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private