joi, octombrie 6, 2022

Mihai Voropchievici, a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse ce arhanghel te protejează în funcție de zodie.

Arhanghelul care te protejează în funcţie de zodie, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Zadkiel înseamnă dreptatea lui Dumnezeu. Este un înger al compasiunii și al mărinimiei. Gemenii devin foarte empatici când e cineva în suferință. Ne învață și că nicio rugă nu rămâne fără răspuns.

Te-ar mai interesa: Dieta daneză: scapi de 20 de kilograme în 13 zile!...

Arhanghelul care te protejează în funcţie de zodie, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Rac

E sprijinit de unii din puternicii arhangheli: Gabriel. E cel mai receptiv să te scoată din impas, mai ales în situații de criză sau o problemă gravă, un atac energetic. Numele lui Gabriel în textele vechi înseamnă Dumnezeu este puterea mea. Influența lui ajută să aibă încredere în forța lor interioară. Le dă mai multă încredere în ei.

Arhanghelul care te protejează în funcţie de zodie, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Zodia este ajutată de Rafael. Este cel care ponderează câteodată energia și egoul nativilor Lei. Le temperează voința și îi obligă să se supună unor reguli. Le oferă o mulțime de daruri spirituale, îi ajută să fie generoși și să vină cu acele lucruri plăcute, care să le ofere alinare suferințelor prietenilor sau semenilor lor.

Te-ar mai interesa: Ce poți lua ca să nu te mai constipi. Cele mai bun...

Arhanghelul care te protejează în funcţie de zodie, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Are un arhanghel de forță, cel care este cu măsuratul, unitatea de măsură, Metatron. Învață măsura lucrurilor, ne ajută să creștem, să evoluăm prin fiecare experiență și numai acela care învață permanent este capabil să-și ajute semenii. Nu vă rugați doar atunci când sunteți la ananghie. Este capabil să-și ajute semenii în momente de cumpănă. Fii mulțumit cu ceea ce ai.

Te-ar mai interesa: Dramă teribilă pentru o celebră artistă: Mi-au dat...


Arhanghelul care te protejează în funcţie de zodie, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Este susținută de Hagiel sau Haniel. Bucuria sau gloria lui Dumnezeu. Personifică starea spirituală de echilibru deplin prin rugăciune și credință. Nativii sunt îndrumați să cântărească lucrurile și să depună efort mare pentru a echilibra situațiile tensionate pentru a putea evolua lucrurile.

Arhanghelul care te protejează în funcţie de zodie, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Te-ar mai interesa: Horoscop 7 octombrie. Nu irosi celulele nervoase p...

Zodia este protejată de Azrael. Ajută oamenii să treacă fără durere în lumea de dincolo. Este legat de casa morții și roata zodiacului. El propovăduiește moartea și reînvierea. Nativii învață de la ei să judece oamenii, să aștepte cursul firesc al faptelor și al timpului și să se bucure de viață acum. Trăiește clipa.

Arhanghelul care te protejează în funcţie de zodie, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Te-ar mai interesa: 5 semne de depresie pe care nu ar trebui să le ign...

Ocrotită de Uriel. I se spune lumina lui Dumnezeu. Se credea că cei pe care îi ocrotește Uriel au sufletul strălucitor, exaltat, plin de bucurie și de compasiune. Nativii zodiei trebuie să beneficieze de lumina cunoașterii, sunt spirite libere, curioase, capabile să se înalțe prin spiritualitate.

Arhanghelul care te protejează în funcţie de zodie, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Este apărat de Mihail. Un înger sfânt și plin de curaj și de înțelepciune, care reprezintă puterea lui Dumnezeu. Este apărător al dreptății, al ordinii și al credinței și îi învață pe cei pe care îi ocrotesc să trăiască drept oricât de strâmbă ar fi lumea.

Arhanghelul care te protejează în funcţie de zodie, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Zodia este sprijinită de Arhanghelul Cassiel. Este unul din arhangelii învățători, care urmează destinele muritorilor și îi îndrumă pe un drum de la distanță sau este misiunea lor cea adevărată de a păstori. Nativii învață să beneficieze de fiecare experiență a vieții, de curgerea timpului și înțelepciunea pe care ți-o dă evoluția sufletească și spirituală.

Arhanghelul care te protejează în funcţie de zodie, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Peşti

Sunt ajutați de Asariel. Numele lui se traduce din vechea limbă prin sintagma Dumnezeu este ajutorul tău. Este un înger al compasiunii, ajutători și ocrotitori. Învață să fie alături de semenii lor la nevoie și să-i susțină în perioadele grele sau momente de cumpănă, la răscruci de hotărâri, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private