Sari la conținut

Ce au găsit părinții unei fetițe în camera ei, după ce aceasta s-a plâns că are un monstru sub pat: A fost un coșmar!

Din cuprinsul articolului

Copiii mici vor încerca aproape orice pentru a evita să meargă la culcare la timp. De obicei, acest lucru implică solicitări pentru aproximativ 13 pahare de apă, cinci drumuri la baie și amenințarea iminentă și bruscă de a muri de foame la câteva ore după cină. Dar atunci când niciunul dintre aceste trucuri nu funcționează, ei tind să scoată vechiul monstru de încredere de sub pat sau ascuns în dulap.

Majoritatea părinților au verificat sub pat, în dulapuri și în spatele perdelelor de mai multe ori decât pot număra. Unii părinți au verificat de atâtea ori în căutarea monstrului reclamat încât speră să descopere monștrii în dulap doar pentru a schimba rutina. Dar niciodată nu există ascuns printre haine, așa că părinții își asigură copilul că totul este doar imaginația lor înainte de a-l pune înapoi în pat.

Numai că, atunci când Ashley Class a ignorat îngrijorările fiicei sale cu privire la monștrii din camera ei, s-a dovedit că fetița spunea adevărul. Ei bine… într-un fel.

Timp de mai multe săptămâni, o fetiță din SUA și-a anunțat părinții că în camera ei se află un monstru și că se aud zgomote în fiecare noapte. Ashley Massis Class, mama ei, a încercat să o liniștească, explicându-i că monștrii nu sunt reali, dar fetița a continuat să insiste.

„Spunea că aude un monstru în peretele dormitorului, dar ne uitasem la un film cu monștri. Nu vorbea foarte bine și când încerca să explice noi înțelegeam că spune că are un monstru în dulap. I-am spus că nu e nimeni în dulap. Făceam glume cum că ne luptăm cu monstrul. I-am dat o sticlă cu pulverizator plină cu apă ca să îl stropească pe monstru dacă îl vede.

Se speria foarte tare. A stat în camera noastră și continua să spună că sunt monștri acolo. Ne gândeam că poate este supărată deoarece tocmai născusem în februarie și înainte fusesem însărcinată și obosită”, a povestit mama, potrivit tabloidului american People.

Albine în pod

În urma acestui incident, familia, care trăiește într-o casă veche de 100 de ani, a remarcat prezența unor albine în pod, așa că a chemat o firmă de dezinsecție.

„Ne-au spus că sunt albine, probabil în căutare de un loc în care să stea. Nu le-au omorât deoarece sunt pe cale de dispariție.

Apicultor după apicultor ne-au spus că nu sunt încă în casă. Au făcut o gaură în podul nostru și au spus că nu văd nimic. Până când un altul a observat totuși ceva și a aflat că se duc, de fapt, într-un zid care este deasupra camerei fiicei mele.

La început am crezut că este un corp. M-am întrebat: ‘Ce este asta?’. Apicultorul a spus că probabil este un stup. A luat un ciocan și a distrus peretele. Au ieșit o grămadă de albine, iar din perete curgeau șiroaie de miere. Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele. Foarte ciudat”, a explicat Ashley.

Apicultorul a extras peste 50.000 de albine din peretele camerei și mai multe kilograme de miere.

„A fost unul dintre cei mai mari stupi pe care i-a văzut în cariera sa de 40 de ani. 50.000 de albine roiau în dormitorul fiicei mele. A fost un coșmar”, a mai adăugat mama.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel