Sari la conținut

Ce BOALĂ a avut Mircea Geoană. Familia a suferit un ȘOC: Am avut de două ori diagnostic greșit în România

Mircea Geoană s-a destăinuit cu privire la diagnosticul primit din partea medicilor, asta după ce s-a scris că ar suferi de cancer limfatic.

În cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, Mircea Geoană a amintit unul din cele mai dure momente ale vieții sale. În urma unui control medical, politicianul a primit un diagnostic crunt din partea medicilor români. În scurt timp, starea de sănătate a oficialului NATO a fost ținta a multor speculații, cu atât mai mult cu cât acesta a suferit și o schimbare de ordin estetic în ultimul an.

Mircea Geoană: Am avut de două ori diagnostic greșit în România

„Am avut de două ori diagnostic greșit în România. Și nu spun asta cu păcat. M-am speriat și eu și familia. Mihaelei (n.r. soția sa), căreia ii spusese doctorul că nu știu ce grozăvie am, i-a fost și teama să îmi spună. Copiilor le-a spus. Și mă duc în Belgia și aflu că era altceva, un tratament relativ simplu. De multe ori, a fost si foarte multă amplificare. Nu cred că a fost ceva răutăcios în speculațiile respective (n.r. din presă). A existat un episod de sănătate, dar nu a fost ceea ce ziceau. Nu a fost atât de grav.

Este prima oară când spun asta. Nu-mi place să arăt cu degetul. Nu cred că au făcut-o intenționat. Asta au zis că se întâmplă. Și nu o dată, ci de două ori, pe lucruri diferite. (…) Mi-a spus diagnosticul soția și am spus că nu cred. Și am fost acolo și am intrat pe un făgaș mult mai simplu, mai direct. Dacă mie mi se întâmplă așa ceva… Și nu sunt totuși un necunoscut în țara asta! Trebuie să avem mare grijă! Sunt oameni buni în sistemul nostru medical, însă cred că trebuie regândit și reorganizat totul”, a spus Mircea Geoană în podcastul lui Măruță.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: